Повезане вести

Ноле, капа доле: Сале Ђорђевић сјајном поруком честитао Ђоковићу тријумф у Мелбурну!

Ноле, капа доле: Сале Ђорђевић сјајном поруком честитао Ђоковићу тријумф у Мелбурну!

Хот спорт 27.01.2019
Најбољи српски тенисер тријумфом у финалу Аустралијан опена још једном је доказао да му у овом трентку нема равног. Он је без изгубљеног сета савладао великог ривала, Рафаела Надала. Данашњим тријумфом Ђоковић је дошао до… »
Ђорђевић Ђоковићу: Да и ми кошаркаши кренемо твојом стазом (ФОТО)

Ђорђевић Ђоковићу: Да и ми кошаркаши кренемо твојом стазом (ФОТО)

Вести онлине 27.01.2019
Легенда српског спорта и селектор кошаркашке репрезентације Александар Ђорђевић честитао је Новаку Ђоковићу освајање Аустралијан опена. Нолету и његовом тиму, капа доле и велики наклон уз најискреније честитке за освајање… »
И ми кошаркаши желимо твојом шампионском стазом: Сале Национале честитао Новаку и сакупио "пелцер" за успех Орлова на СП…

И ми кошаркаши желимо твојом шампионском стазом: Сале Национале честитао Новаку и сакупио "пелцер" за успех Орлова на СП…

Телеграф 27.01.2019
Ноле је одличном игром постао пример и инспирација за све спортисте Србије. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић по седми пут освојио је Аустралијан опен, чиме је постао први тенисер који је седам пута освајао први Грен слем… »

Вести дана »