Povezane vesti
Od REM-a neće praviti političku igračku
Politika 28.01.2019
Moguće je ukinuti rijaliti programe, ali to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji, u kojoj su i razne druge forme zabranjene. Nisam nikakvo zaštitno lice REM-a, nego sam, igrom slučaja, jedina u Savetu REM-a, koja ima tu vrstu iskustva s… »
Zekić: Nismo mi Divlji zapad, rijalitije ukida samo Severna Koreja
Nova ekonomija 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika rekla… »
Zekić: Nismo mi Divlji zapad, rijalitije ukida samo Severna Koreja
Nova ekonomija 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika rekla… »
Zekić: Moguće ukinuti rijalitije, ali to je urađeno samo u Severnoj Koreji
N1 Info 28.01.2019
Zekić: Moguće ukinuti rijaliti programe, ali to je urađeno samo u Severnoj Koreji
Danas 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika u… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana