Повезане вести
Од РЕМ-а неће правити политичку играчку
Политика 28.01.2019
Могуће је укинути ријалити програме, али то није нигде урађено осим у Северној Кореји, у којој су и разне друге форме забрањене. Нисам никакво заштитно лице РЕМ-а, него сам, игром случаја, једина у Савету РЕМ-а, која има ту… »
Зекић: Нисмо ми Дивљи запад, ријалитије укида само Северна Кореја
Нова економија 28.01.2019
Чланица Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић изјавила је да је могуће укинути ријалити програме, али да то није нигде урађено осим у Северној Кореји у којој су разне друге форме забрањене. Она је за… »
Зекић: Нисмо ми Дивљи запад, ријалитије укида само Северна Кореја
Нова економија 28.01.2019
Чланица Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић изјавила је да је могуће укинути ријалити програме, али да то није нигде урађено осим у Северној Кореји у којој су разне друге форме забрањене. Она је за… »
Зекић: Могуће укинути ријалитије, али то је урађено само у Северној Кореји
Н1 Инфо 28.01.2019
Зекић: Могуће укинути ријалити програме, али то је урађено само у Северној Кореји
Данас 28.01.2019
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана