Povezane vesti
Od REM-a neće praviti političku igračku
Politika 28.01.2019
Moguće je ukinuti rijaliti programe, ali to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji, u kojoj su i razne druge forme zabranjene. Nisam nikakvo zaštitno lice REM-a, nego sam, igrom slučaja, jedina u Savetu REM-a, koja ima tu vrstu iskustva s… »
Zekić: Nismo mi Divlji zapad, rijalitije ukida samo Severna Koreja
Nova ekonomija 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika rekla… »
Zekić: Nismo mi Divlji zapad, rijalitije ukida samo Severna Koreja
Nova ekonomija 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika rekla… »
Zekić: Moguće ukinuti rijalitije, ali to je urađeno samo u Severnoj Koreji
N1 Info 28.01.2019
Zekić: Moguće ukinuti rijaliti programe, ali to je urađeno samo u Severnoj Koreji
Danas 28.01.2019
Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je moguće ukinuti rijaliti programe, ali da to nije nigde urađeno osim u Severnoj Koreji u kojoj su razne druge forme zabranjene. Ona je za list Politika u… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 9 minutajoš 38 povezanih
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 33 minutajoš 24 povezane
Makron žestoko odgovorio Trampu zbog tarifa: "Moraćete da poštujete Evropu"
Blic pre 9 minutajoš 16 povezanih