Povezane vesti

Đoković: Imam vremena da dostignem Nadala i Federera

Đoković: Imam vremena da dostignem Nadala i Federera

Sportski žurnal 28.01.2019
Novak Đoković je rekao da ne žuri i da još ima vremena da dostigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih grend slem titula. Đoković je osvojio rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je posle tri… »
Osaka ostvarila ono što vršnjaci u muškoj konkurenciji nikako ne uspevaju

Osaka ostvarila ono što vršnjaci u muškoj konkurenciji nikako ne uspevaju

Večernje novosti 28.01.2019
Talentovana japanska teniserka, ne samo da je uspela da se izbori za mesto među najdominantnijim teniserkama, već da postane svetski broj jedan. Talentovana japanska teniserka Naomi Osaka ima 21. godinu a već je uspela da osvoji dva grend slem trofeja… »
Đoković: Ispred mene su dva momka, ali imam vremena

Đoković: Ispred mene su dva momka, ali imam vremena

N1 Info 28.01.2019
Najblji teniser sveta Novak Đoković u nedelju je osvojio rekordni sedmi trofej na Australijan openu, a dan kasnije se s peharom u rukama uputio u pobedničku šetnju Melburn parkom. Đoković je za dva sata i četiri minuta savladao Rafaela Nadala sa… »
WTA: Naomi preuzela tron, napredovala i Aleksandra

WTA: Naomi preuzela tron, napredovala i Aleksandra

N1 Info 28.01.2019
Japanka Naomi Osaka i zvanično je najbolja teniserka sveta. Šampionka Australijan Opena preuzela je prvu poziciju WTA listi sa 7.030 poena, a sledi je finalistkinja prvog Gren slema u sezoni Petra Kvitova, koja ima 6.290 bodova. Rumunka Simona Halep… »
ATP: Novak suveren, Rodžer van Top 5

ATP: Novak suveren, Rodžer van Top 5

N1 Info 28.01.2019
Srpski teniser Novak Đoković provšće i 236. nedelju na vrhu ATP liste. Posle osvojene rekordne titule na Australijan Openu, Đoković ima 10.955 bodova. Posle prvog Gren slema u sezoni na drugom mestu je ostao Španac Rafael Nadal sa 8.320 poena… »
ATP i WTA liste: Osaka prva, Đoković dodatno ‘pobegao’

ATP i WTA liste: Osaka prva, Đoković dodatno ‘pobegao’

Hot sport 28.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka preuzela je prvo mesto na danas objavljenoj WTA listi, posle osvajanja Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Novak Đoković je uvećao prednost na prvom mestu danas objavljene ATP liste, u odnosu na Španca Rafaela… »
Šta sve čeka Novaka: Prvi na listi, prvi po zaradi...

Šta sve čeka Novaka: Prvi na listi, prvi po zaradi...

Mondo 28.01.2019
Novaka Đokovića očekuje pauza od mesec i "kusur" dana, a onda... Novak Đoković od ovog jutra ponovo je petocifren na ATP listi tenisera sa 10.955 bodova i u nastavak sezone ulazi sa 2.635 prednosti u odnosu na juče ubedljivo poraženog rivala… »
Osaka prva teniserka sveta, Krunić zauzima 58. mesto

Osaka prva teniserka sveta, Krunić zauzima 58. mesto

Novi magazin 28.01.2019
Japanska teniserka Naomi Osaka preuzela je prvo mesto na danas objavljenoj WTA listi, posle osvajanja Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Osaka je u subotu posle velike borbe u tri seta pobedila Čehinju Petru Kvitovu i postala prva japanska… »
ATP lista: Usamljen na vrhu

ATP lista: Usamljen na vrhu

Mozzart sport 28.01.2019
Novak Đoković sada ima 2.635 poena više od drugoplasiranog Nadala, što mu garantuje barem još 20 sedmica na vrhu belog sporta. Svi Srbi napredovali, za razliku od Federera koji je sada šesti. Nakon svakog grend slema, pre sveg zbog velikog broja ATP… »
Dan kasnije: Đoković poručio – mogu da dostignem Nadala i Federera

Dan kasnije: Đoković poručio – mogu da dostignem Nadala i Federera

Hot sport 28.01.2019
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ne žuri i da još ima vremena da dostigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih grend slem titula. Đoković je juče osvojio rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u… »
Đoković ubedljiv na vrhu, napredak Lajovića, Krajinovića

Đoković ubedljiv na vrhu, napredak Lajovića, Krajinovića

Dnevnik 28.01.2019
LONDON: Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvajanjem rekordne sedme titule na Australijan openu učvrstio je prvo mesto na ATP listi, a posle Melburna napredovali su i ostali srpski teniseri. Dušan Lajović je skokom od četiri mesta došao do 42… »
Novak prošetao istorijski pehar Melburn parkom (foto)

Novak prošetao istorijski pehar Melburn parkom (foto)

Večernje novosti 28.01.2019
Osvojio sam tri grend slema zaredom, sada imam 15 trofeja, a predamnom su samo dva rivala, Rafael Nadal i Rodžer Federer. Imam tek 31 godinu, relativno sam mlad, ima vremena za mene – rekao je srpski as. Najblji teniser sveta Novak Đoković je… »
Novakov savet: Najvažnije da voliš to što radiš (VIDEO)

Novakov savet: Najvažnije da voliš to što radiš (VIDEO)

Vesti online 28.01.2019
Najbolji svetski teniser i dalje provodi vreme u Melburnu. Dan posle osvajanja rekordne titule na Australijan openu, Novak Đoković je sa peharom u rukama prošetao parkom u Melburnu i tom prilikom razgovarao sa mališanima. Zvaničan Tviter nalog ATP… »
Vajda: Nole oseća da može da osvoji još jedan gren slem

Vajda: Nole oseća da može da osvoji još jedan gren slem

Mondo 28.01.2019
"Ipak, 20 titula... to je i dalje predaleko. Mnoge stvari mogu da se dogode", uzdržan je bio Marjan Vajda u odgovoru na pitanje da li Novak Đoković može da završi karijeru sa više "mejdžor" titula od Rodžera Federera. Svetski "Broj 1" i, od juče… »
Đoković, dan posle: O Rolan Garosu, poteri za Nadalom i Federerom, sledećem turniru...

Đoković, dan posle: O Rolan Garosu, poteri za Nadalom i Federerom, sledećem turniru...

Mozzart sport 28.01.2019
Srbin u tradicionalnoj šampionskoj šetnji melburnškom botaničkom baštom podelio snove i nadanja sa svetskim medijima. Nakon onakvog, može se reči napetog, ali laganog dana "u kancelariji", Novak Đoković nije bio previše umoran kada se jutros… »
Ubedljiva prednost Đokovića na ATP listi, Osaka najbolja na WTA listi

Ubedljiva prednost Đokovića na ATP listi, Osaka najbolja na WTA listi

Danas 28.01.2019
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, dodatno je uvećao razliku u bodovima na novoj ATP listi. Srpski teniser u Melburnu je osvojio 15. grend slem u karijeri i od danas ima velikih 10.955 bodova. Đoković će na novoj ATP listi imati čak 2.635… »
Nole postavio novi poredak na ATP listi

Nole postavio novi poredak na ATP listi

Vesti online 28.01.2019
Novak Đoković je osvajanjem titule na Australijan openu dodatno uvećao svoju prednost u odnosu na najbliže pratioce na rang ATP listi. Nole je 2018. osvojio 180 bodova u Melburnu, jer je u četvrtom kolu izgubio od Hjeona Čunga, a sada mu je kao… »
Pa ovo je nestvarno? "Prorok" iz Novakovog tima "dao" Nadalu sedam gemova!

Pa ovo je nestvarno? "Prorok" iz Novakovog tima "dao" Nadalu sedam gemova!

Sportske.net 28.01.2019
Dok se svet slaže da Đoković ima dovoljno vremena da postane najbolji igrač ikada, prognoza pred finale delovala ludo. Na kraju, svi se pitaju da li nas isto čeka u Parizu, na "Rafinom terenu"! Svet se divi Novaku Đokoviću, on uživa u pobedi, svom… »
Đoković i dalje ne može da veruje šta mu se dešava: Kakav način da proslavimo godišnjicu od operacije...

Đoković i dalje ne može da veruje šta mu se dešava: Kakav način da proslavimo godišnjicu od operacije...

Telegraf 28.01.2019
Zaista je teško zamisliti bolji način. Najbolji teniser planete Novak Đoković osvojio je u nedelju svoju sedmu titulu na Australijan openu pobedom nad Rafaelom Nadalom u tri seta. Đoković dan kasnije i dalje kao da ne može da veruje šta mu se… »

Vesti dana »