Повезане вести
Ђоковић: Имам времена да достигнем Надала и Федерера
Спортски журнал 28.01.2019
Новак Ђоковић је рекао да не жури и да још има времена да достигне Роџера Федерера и Рафаела Надала по броју освојених гренд слем титула. Ђоковић је освојио рекордну седму титулу на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну… »
Осака остварила оно што вршњаци у мушкој конкуренцији никако не успевају
Вечерње новости 28.01.2019
Талентована јапанска тенисерка, не само да је успела да се избори за место међу најдоминантнијим тенисеркама, већ да постане светски број један. Талентована јапанска тенисерка Наоми Осака има 21. годину а већ је успела да освоји… »
АТП: Новак суверен, Роџер ван Топ 5
Н1 Инфо 28.01.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић провшће и 236. недељу на врху АТП листе. После освојене рекордне титуле на Аустралијан Опену, Ђоковић има 10.955 бодова. После првог Грен слема у сезони на другом месту је остао Шпанац Рафаел Надал… »
ВТА: Наоми преузела трон, напредовала и Александра
Н1 Инфо 28.01.2019
Јапанка Наоми Осака и званично је најбоља тенисерка света. Шампионка Аустралијан Опена преузела је прву позицију ВТА листи са 7.030 поена, а следи је финалисткиња првог Грен слема у сезони Петра Квитова, која има 6.290 бодова… »
Ђоковић: Испред мене су два момка, али имам времена
Н1 Инфо 28.01.2019
Најбљи тенисер света Новак Ђоковић у недељу је освојио рекордни седми трофеј на Аустралијан опену, а дан касније се с пехаром у рукама упутио у победничку шетњу Мелбурн парком. Ђоковић је за два сата и четири минута савладао… »
АТП и ВТА листе: Осака прва, Ђоковић додатно ‘побегао’
Хот спорт 28.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака преузела је прво место на данас објављеној ВТА листи, после освајања Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну. Новак Ђоковић је увећао предност на првом месту данас објављене АТП листе, у односу… »
Осака прва тенисерка света, Крунић заузима 58. место
Нови магазин 28.01.2019
Јапанска тенисерка Наоми Осака преузела је прво место на данас објављеној ВТА листи, после освајања Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну. Осака је у суботу после велике борбе у три сета победила Чехињу Петру Квитову и… »
Шта све чека Новака: Први на листи, први по заради...
Мондо 28.01.2019
Новака Ђоковића очекује пауза од месец и "кусур" дана, а онда... Новак Ђоковић од овог јутра поново је петоцифрен на АТП листи тенисера са 10.955 бодова и у наставак сезоне улази са 2.635 предности у односу на јуче убедљиво… »
Дан касније: Ђоковић поручио – могу да достигнем Надала и Федерера
Хот спорт 28.01.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да не жури и да још има времена да достигне Роџера Федерера и Рафаела Надала по броју освојених гренд слем титула. Ђоковић је јуче освојио рекордну седму титулу на Отвореном првенству… »
АТП листа: Усамљен на врху
Моззарт спорт 28.01.2019
Новак Ђоковић сада има 2.635 поена више од другопласираног Надала, што му гарантује барем још 20 седмица на врху белог спорта. Сви Срби напредовали, за разлику од Федерера који је сада шести. Након сваког гренд слема, пре свег… »
Ђоковић убедљив на врху, напредак Лајовића, Крајиновића
Дневник 28.01.2019
ЛОНДОН: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освајањем рекордне седме титуле на Аустралијан опену учврстио је прво место на АТП листи, а после Мелбурна напредовали су и остали српски тенисери. Душан Лајовић је скоком од четири… »
Новак прошетао историјски пехар Мелбурн парком (фото)
Вечерње новости 28.01.2019
Освојио сам три гренд слема заредом, сада имам 15 трофеја, а предамном су само два ривала, Рафаел Надал и Роџер Федерер. Имам тек 31 годину, релативно сам млад, има времена за мене – рекао је српски ас. Најбљи тенисер света… »
Вајда: Ноле осећа да може да освоји још један грен слем
Мондо 28.01.2019
"Ипак, 20 титула... то је и даље предалеко. Многе ствари могу да се догоде", уздржан је био Марјан Вајда у одговору на питање да ли Новак Ђоковић може да заврши каријеру са више "мејџор" титула од Роџера Федерера. Светски… »
Новаков савет: Најважније да волиш то што радиш (ВИДЕО)
Вести онлине 28.01.2019
Најбољи светски тенисер и даље проводи време у Мелбурну. Дан после освајања рекордне титуле на Аустралијан опену, Новак Ђоковић је са пехаром у рукама прошетао парком у Мелбурну и том приликом разговарао са малишанима… »
Ђоковић, дан после: О Ролан Гаросу, потери за Надалом и Федерером, следећем турниру...
Моззарт спорт 28.01.2019
Србин у традиционалној шампионској шетњи мелбурншком ботаничком баштом поделио снове и надања са светским медијима. Након онаквог, може се речи напетог, али лаганог дана "у канцеларији", Новак Ђоковић није био превише уморан… »
Ноле поставио нови поредак на АТП листи
Вести онлине 28.01.2019
Новак Ђоковић је освајањем титуле на Аустралијан опену додатно увећао своју предност у односу на најближе пратиоце на ранг АТП листи. Ноле је 2018. освојио 180 бодова у Мелбурну, јер је у четвртом колу изгубио од Хјеона Чунга, а… »
Убедљива предност Ђоковића на АТП листи, Осака најбоља на ВТА листи
Данас 28.01.2019
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, додатно је увећао разлику у бодовима на новој АТП листи. Српски тенисер у Мелбурну је освојио 15. гренд слем у каријери и од данас има великих 10.955 бодова. Ђоковић ће на новој АТП листи… »
Па ово је нестварно? "Пророк" из Новаковог тима "дао" Надалу седам гемова!
Спортске.нет 28.01.2019
Док се свет слаже да Ђоковић има довољно времена да постане најбољи играч икада, прогноза пред финале деловала лудо. На крају, сви се питају да ли нас исто чека у Паризу, на "Рафином терену"! Свет се диви Новаку Ђоковићу, он… »
Ђоковић и даље не може да верује шта му се дешава: Какав начин да прославимо годишњицу од операције...
Телеграф 28.01.2019
Заиста је тешко замислити бољи начин. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић освојио је у недељу своју седму титулу на Аустралијан опену победом над Рафаелом Надалом у три сета. Ђоковић дан касније и даље као да не може да… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 1 сатјош 106 повезаних

Температура пада за 25 степени! Од овог датума топле дане замениће пљускови и драстично захлађење
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних

Сајбер напад пореметио рад на неколико главних европских аеродрома
Радио 021 пре 2 сатајош 22 повезане