Повезане вести
"Марија има опекотине трећег степена!" Другарица Кулићевих открила шта се дешава са њима, па споменула Микија и затвор! (фото)…
Телеграф 28.01.2019
Фолкерка је и некадашња учесница Задруге која није у добрим односима са Ђуричићем. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе Миљане и Марије Кулић са Микијем приликом које је Ђуричић Марију полио врелим чајем. Након целе ситуације… »
Хорор: Миљана услед нервног слома клела дете, па развалила врата од собе! (видео)
Правда 28.01.2019
Ноћас се у "Задрузи" догодио жесток сукоб Миљане и Марије Кулић и Микија Ђуричића. Све почело са Миљаниним провокацијама и нападом на Микија кога је том приликом гађала шољом. Ђуручић је узвратио Нишлијки, али пошто му се на… »
"Мама, сви да ти умремо! Жељка да сахраниш, одмах идемо!" Миљана Кулић клела мајку у сопствено дете, урликањем згрозила…
Телеграф 28.01.2019
- Одмах идемо кући! Погледај, врео чај, а обезбеђење каже ништа јој није урадило! Мама, идемо кући одавде излазимо! Одмах идемо кући! Одмах мама, хоће да убију тебе или мене - урликала је Миљана. Током претходне ноћи дошло је… »
Мики полио Марију врелим чајем, Миљана урлала на сав глас, ломила камере, па отишла по сина како би заједно напустили…
Телеграф 28.01.2019
- Мама одмах идемо одавде! Да ми умреш ти мама, одмах! Сад ћу све овде да поломим! Мама излазимо одавде да ти умру сви! Врелим чајем те полио - урлала је Миљана. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе Миљане и Марије Кулић са… »
Вести дана »

"Трагедија! Знао сам га од када је био дете..." Тренер код ког је Миловановић дебитовао сломљен због Дексине смрти: "Био је карактер и пре свега добар човек"
Курир пре 7 минутајош 48 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 52 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане