Повезане вести

Сморио сам се на Фејсу па сам га убио! Шокантни детаљи стравичног злочина на Звездари! Проговорио и отац монструма који је…

Сморио сам се на Фејсу па сам га убио! Шокантни детаљи стравичног злочина на Звездари! Проговорио и отац монструма који је…

Курир 28.01.2019
Неђељко Ђуровић (28) ухапшен због убиства недужног студента Милоша Милеуснића (24), који је случајно био на улици. Био сам нервозан и љут, целу ноћ нисам спавао. Висио сам на Фејсу, Твитеру и осталим друштвеним мрежама и… »
Ово је младић који је насмрт избо студента из чистог хира (фото)

Ово је младић који је насмрт избо студента из чистог хира (фото)

Блиц 28.01.2019
Неђељко Ђуровић (28) из Пожаревца ухапшен је јутрос у Београду због убиства Милоша Милеуснића (24) на Звездари. Ђуровић је признао злочин. У првом исказу полицији је рекао да је дан и ноћ провео на Фејсбуку и Твитеру, да је… »
Монструм са звездаре! Ово је осумњичени за брутално убиство студента Милоша (24)! Неђељко (28) избо ножем до смрти првог на…

Монструм са звездаре! Ово је осумњичени за брутално убиство студента Милоша (24)! Неђељко (28) избо ножем до смрти првог на…

Курир 28.01.2019
Неђељко Ђуровић из Пожаревца ухапшен је само дан после стравичног злочина, а у полицији је признао убиство Милоша Милеуснића на Звездари. Током саслушања оставио је све у шоку када им је рекао да је његова жртва потпуно… »
Језиво признање убице студента

Језиво признање убице студента

Мондо 28.01.2019
Београдска полиција је за мање од једног дана открила и ухапсила осумњиченог за убиство младића М.М. на Звездари. Ево шта је он изјавио: Фото: МОНДО/Стефан Стојановић илустрација Он је, како пише “Информер”, рекао да је читав… »
Шокантно признање убице "Блејао" на Твитеру и схватио да је незадовољан животом, па изашао на улицу с намером да убије и…

Шокантно признање убице "Блејао" на Твитеру и схватио да је незадовољан животом, па изашао на улицу с намером да убије и…

Пресс 28.01.2019
Мушкарац Н. Ђ. (28), који је ухапшен због сумње да је насмрт избо Милоша М. (25) у Улици Димитрија Туцовића рекао је полицајцима да је младића убио из личног незадовољства, као и да га никада пре кобне ноћи није видео… »
Језиво признање убице студента Милоша (24)! Цео дан провео на друштвеним мрежама, па одлучио да убије првог који је наишао!…

Језиво признање убице студента Милоша (24)! Цео дан провео на друштвеним мрежама, па одлучио да убије првог који је наишао!…

Курир 28.01.2019
Београдска полиција успела је за за мање од једног дана открије и ухапси Н. Ђ. - убицу младића Милоша М. на Звездари, а када је приведен и почео да прича и они најискуснији полицајци остали су у шоку! Како сазнајемо, осумњичени… »

Вести дана »