Povezane vesti
Smorio sam se na Fejsu pa sam ga ubio! Šokantni detalji stravičnog zločina na Zvezdari! Progovorio i otac monstruma koji je…
Kurir 28.01.2019
Neđeljko Đurović (28) uhapšen zbog ubistva nedužnog studenta Miloša Mileusnića (24), koji je slučajno bio na ulici. Bio sam nervozan i ljut, celu noć nisam spavao. Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj… »
Ovo je mladić koji je nasmrt izbo studenta iz čistog hira (foto)
Blic 28.01.2019
Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca uhapšen je jutros u Beogradu zbog ubistva Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari. Đurović je priznao zločin. U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je… »
Jezivo priznanje ubice studenta
Mondo 28.01.2019
Beogradska policija je za manje od jednog dana otkrila i uhapsila osumnjičenog za ubistvo mladića M.M. na Zvezdari. Evo šta je on izjavio: Foto: MONDO/Stefan Stojanović ilustracija On je, kako piše “Informer”, rekao da je čitav dan i noć proveo… »
Monstrum sa zvezdare! Ovo je osumnjičeni za brutalno ubistvo studenta Miloša (24)! Neđeljko (28) izbo nožem do smrti prvog…
Kurir 28.01.2019
Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je samo dan posle stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. Tokom saslušanja ostavio je sve u šoku kada im je rekao da je njegova žrtva potpuno slučajna i da je… »
Šokantno priznanje ubice "Blejao" na Tviteru i shvatio da je nezadovoljan životom, pa izašao na ulicu s namerom da ubije i…
Press 28.01.2019
Muškarac N. Đ. (28), koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo Miloša M. (25) u Ulici Dimitrija Tucovića rekao je policajcima da je mladića ubio iz ličnog nezadovoljstva, kao i da ga nikada pre kobne noći nije video, potvrđeno je "Blicu"… »
Jezivo priznanje ubice studenta Miloša (24)! Ceo dan proveo na društvenim mrežama, pa odlučio da ubije prvog koji je…
Kurir 28.01.2019
Beogradska policija uspela je za za manje od jednog dana otkrije i uhapsi N. Đ. - ubicu mladića Miloša M. na Zvezdari, a kada je priveden i počeo da priča i oni najiskusniji policajci ostali su u šoku! Kako saznajemo, osumnjičeni je priznao… »
Vesti dana »
![Hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare](https://nstatic.net/741/38936741caekao.jpg)
Hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
N1 Info pre 1 sat
![Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i…](https://nstatic.net/017/38935017ghwyre.jpg)
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
![Hamas danas oslobađa tri izraelska taoca u zamenu za 183 palestinska zatvorenika](https://nstatic.net/457/38936457tzcfit.jpg)
Hamas danas oslobađa tri izraelska taoca u zamenu za 183 palestinska zatvorenika
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih