Povezane vesti
Članovi Predsedništva PSG-a podnose ostavke nakon izbora Trifunovića na čelo pokreta
Nova ekonomija 28.01.2019
"U Pokretu slobodnih građana je poražena politika za koju sam se zalagao i koja je bila temelj za stvaranje moderne evropske Srbije. Nažalost, juče je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati… »
Vuletić: Iščlanio sam se iz PSG jer smatram da nije dovoljno samo opsovati Vučića!
Pravda 28.01.2019
Iščlanio sam se iz Pokreta slobodnih građana jer je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati Vučića i time tražiti podršku građana, rekao je Zoran Vuletić, dojučerašnji član Predsedništva… »
Članovi Predsedništva PSG-a podnose ostavke nakon izbora Trifunovića na čelo pokreta
Nova ekonomija 28.01.2019
"U Pokretu slobodnih građana je poražena politika za koju sam se zalagao i koja je bila temelj za stvaranje moderne evropske Srbije. Nažalost, juče je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati… »
Vuletić: Veliki broj članova Predsedništva PSG odlazi iz pokreta
N1 Info 28.01.2019
Iščlanio sam se iz Pokreta slobodnih građana jer je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati Vučića i time tražiti podršku građana, rekao je Zoran Vuletić, dojučerašnji član Predsedništva… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Staru Pazovu, ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 1 minutjoš 47 povezanih
Najveća avionska nesreća u poslednjih 16 godina: "Blic uživo" istražuje kako je došlo do tragedije u Vašingtonu
Blic pre 2 satajoš 32 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, nema preživelih
NIN pre 4 satijoš 50 povezanih
Ljubimac mu spasio život! Mladić neverovatnim spletom okolnosti izbegao sigurnu smrt u nesreći koja je užasnula svet (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 50 povezanih
Evropska komisija zatražila izveštaje o napadima na studente od srpskih tužilaštava
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih