Povezane vesti

Britanski ambasador nediplomatski opleo po političarima u BiH

Britanski ambasador nediplomatski opleo po političarima u BiH

Sputnik 28.01.2019
Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Met Fild danas je u dva tvita dao svoje viđenje političara i političke scene u toj zemlji. A rijetko sam vidio da: — su im gradjani na prvom mjestu — su hrabri — imaju otvoren pristup —… »
Britanski ambasador u bih opleo po domaćinima: Ovde političari idu ukrug i stvaraju nove prepreke, a evo šta ne rade!

Britanski ambasador u bih opleo po domaćinima: Ovde političari idu ukrug i stvaraju nove prepreke, a evo šta ne rade!

Kurir 28.01.2019
Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Metju Fild danas je u dva tvita dao svoje viđenje političara i političke scene u toj zemlji. Metju Fild je došao u Sarajevo kao ambasador u avgustu 2018. godine. Kurir.rs/Twitter/@MattFieldUK… »
Da li je u pravu?Britanski ambasador o BiH političarima

Da li je u pravu?Britanski ambasador o BiH političarima

Mondo 28.01.2019
Britanski ambasador u BiH Metju Fild opisao je na svom Twitteru političare u BiH i naveo šta sve rade, kao i šta nisu radili od kada je on došao u Sarajevo. Foto: MONDO/Samir Cacan "Od kada sam došao u BiH pratim političare kako u krug ponovo pišu… »
Britanski ambasador o političarima u BiH: Izvrću činjenice, retko su im građani na prvom mestu

Britanski ambasador o političarima u BiH: Izvrću činjenice, retko su im građani na prvom mestu

Blic 28.01.2019
Za nešto više od četiri meseca, koliko je ambasador Velike Britanije u BiH, Metju Fild je uspešno “skenirao” ponašanje domaćih političara. – Od kada sam došao u BiH, pratim političare kako u krug: ponovo pišu istoriju, preispituju ustav… »

Vesti dana »