Povezane vesti
Slike beba koje su ležale u ranama u bolnici su obišle region, a sada se oglasila i majka: Kad sam im skinula pelene, nisam…
Kurir 28.01.2019
"Kad sam u nedelju skinula pelenu svom petomesečnom sinu Franu, ostala sam bez daha i duboko šokirana. Genitalije su bile žarko crvene i izgledale kao da su u ranama... Samo sam izustila: Isuse Bože, pa šta je ovo", ispričala je Zagrepčanka Ana Treščec… »
Majka optužuje bolnicu: Bebe mi leže sve u fekalijama, a oni piju kavu
Al Jazeera 28.01.2019
U bolnici kažu da je klinički status sve djece na Odjelu u skladu s prirodom i tokom bolesti; Ministarstvo šalje inspekciju. Društvenim mrežama proširile su se u ponedjeljak fotografije petomjesečnih blizanaca iz Hrvatske koji su, kako kaže njihova majka… »
Posle stravičnih slika reagovalo Ministarstvo, sledi hitna intervencija!
Alo 28.01.2019
Posle stravičnih slika beba u zagrebačkoj bolnici, hrvatsko ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da će poslati inspekciju u bolnicu. Na društvenim mrežama se šire fotografije blizanaca starih pet meseci, kako uplakani leže u mokraći i vezani za… »
Posle stravičnih slika beba koje leže u mokraći vezane za krevet ministarstvo zdravlja šalje inspekciju u bolnicu (foto)
Telegraf 28.01.2019
Majka ih je posetila u nedelju u bolnici, a tamo je zatekla užasno stanje. Posle stravičnih slika beba u zagrebačkoj bolnici, hrvatsko ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da će poslati inspekciju u bolnicu. Na društvenim mrežama se šire fotografije… »
Slike iz zagrebačke bolnice zgrozile javnost: Zatekla bebe od 5 meseci u ranama, bile vezane za krevetiće (foto)
Kurir 28.01.2019
Društvenim mrežama se proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su, navodno, pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. Naime, na fotografijama se vide dve bebe kojima su noge… »
Zatekla bebe od 5 meseci u živim ranama, bile vezane za krevetiće (uznemirujuć foto 18+)
Alo 28.01.2019
Društvenim mrežama se proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su, navodno, pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. Naime, na fotografijama se vide dve bebe kojima su noge… »
Bebe leže u mokraći, vezane su za krevet, na rukama im rolne toalet papira: Frapantne slike iz zagrebačke bolnice (foto)
Telegraf 28.01.2019
Oni su rođeni tri meseca pre termina, a njihova majka ih je ovako zatekla u bolnici. Majka blizanaca starih 5 meseci objavila je fotografije svojih dečaka koji se, kako kaže, trenutno nalaze u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu. Na… »
Vesti dana »
Počelo suđenje Selakoviću, okupljeni isped suda pogrdno mu skandirali
Vranje news pre 16 minutajoš 31 povezana
Svetski dan borbe protiv raka: Kako sprečiti bolest pre prvih simptoma
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Brnabić pred sednicu Komisije za kontrolu biračkog spiska: Važno da građani vide da se ništa ne krije; Besramno suđenje Selakoviću
RTV pre 21 minutajoš 20 povezanih
"Nema nikakav kontakt sa osobom", Kaja se preko saradnika oglasila nakon što je izgoreo lokal njenog prvog muža
Telegraf pre 11 minutajoš 18 povezanih