Povezane vesti

Slike beba koje su ležale u ranama u bolnici su obišle region, a sada se oglasila i majka: Kad sam im skinula pelene, nisam…

Slike beba koje su ležale u ranama u bolnici su obišle region, a sada se oglasila i majka: Kad sam im skinula pelene, nisam…

Kurir 28.01.2019
"Kad sam u nedelju skinula pelenu svom petomesečnom sinu Franu, ostala sam bez daha i duboko šokirana. Genitalije su bile žarko crvene i izgledale kao da su u ranama... Samo sam izustila: Isuse Bože, pa šta je ovo", ispričala je Zagrepčanka Ana… »
Majka optužuje bolnicu: Bebe mi leže sve u fekalijama, a oni piju kavu

Majka optužuje bolnicu: Bebe mi leže sve u fekalijama, a oni piju kavu

Al Jazeera 28.01.2019
U bolnici kažu da je klinički status sve djece na Odjelu u skladu s prirodom i tokom bolesti; Ministarstvo šalje inspekciju. Društvenim mrežama proširile su se u ponedjeljak fotografije petomjesečnih blizanaca iz Hrvatske koji su, kako kaže… »
Posle stravičnih slika reagovalo Ministarstvo, sledi hitna intervencija!

Posle stravičnih slika reagovalo Ministarstvo, sledi hitna intervencija!

Alo 28.01.2019
Posle stravičnih slika beba u zagrebačkoj bolnici, hrvatsko ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da će poslati inspekciju u bolnicu. Na društvenim mrežama se šire fotografije blizanaca starih pet meseci, kako uplakani leže u mokraći i vezani… »
Posle stravičnih slika beba koje leže u mokraći vezane za krevet ministarstvo zdravlja šalje inspekciju u bolnicu (foto)

Posle stravičnih slika beba koje leže u mokraći vezane za krevet ministarstvo zdravlja šalje inspekciju u bolnicu (foto)

Telegraf 28.01.2019
Majka ih je posetila u nedelju u bolnici, a tamo je zatekla užasno stanje. Posle stravičnih slika beba u zagrebačkoj bolnici, hrvatsko ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da će poslati inspekciju u bolnicu. Na društvenim mrežama se šire… »
Slike iz zagrebačke bolnice zgrozile javnost: Zatekla bebe od 5 meseci u ranama, bile vezane za krevetiće (foto)

Slike iz zagrebačke bolnice zgrozile javnost: Zatekla bebe od 5 meseci u ranama, bile vezane za krevetiće (foto)

Kurir 28.01.2019
Društvenim mrežama se proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su, navodno, pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. Naime, na fotografijama se vide dve bebe kojima su… »
Zatekla bebe od 5 meseci u živim ranama, bile vezane za krevetiće (uznemirujuć foto 18+)

Zatekla bebe od 5 meseci u živim ranama, bile vezane za krevetiće (uznemirujuć foto 18+)

Alo 28.01.2019
Društvenim mrežama se proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su, navodno, pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. Naime, na fotografijama se vide dve bebe kojima su… »
Bebe leže u mokraći, vezane su za krevet, na rukama im rolne toalet papira: Frapantne slike iz zagrebačke bolnice (foto)

Bebe leže u mokraći, vezane su za krevet, na rukama im rolne toalet papira: Frapantne slike iz zagrebačke bolnice (foto)

Telegraf 28.01.2019
Oni su rođeni tri meseca pre termina, a njihova majka ih je ovako zatekla u bolnici. Majka blizanaca starih 5 meseci objavila je fotografije svojih dečaka koji se, kako kaže, trenutno nalaze u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu… »

Vesti dana »