Povezane vesti

Policija ušla u Kneževićevu A1 televiziju

Policija ušla u Kneževićevu A1 televiziju

Glas Amerike 28.01.2019
Inspektori za privredni kriminal crnogorske policije, po nalogu Specijalnog držvnog tužilaštva, ušli su danas u lokalnu Televiziju A1 biznismena Duška Kneževića koga tužilaštvo potražuje pod sumnjom u milionsko pranje novca, potvrdio je Glasu… »
Đukanović pred bekstvom?! Milo me lovi, A uskoro će postati lovina! Knežević najavljuje veliki preokret u Crnoj Gori…

Đukanović pred bekstvom?! Milo me lovi, A uskoro će postati lovina! Knežević najavljuje veliki preokret u Crnoj Gori…

Pravda 28.01.2019
Inspektori za privredni kriminal po nalogu crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva ušli su u Televiziju A1, koja je u vlasništvu biznismena Duška Kneževića, za kojim je raspisana poternica. Knežević je rekao da "nije jasno koji je formalni… »
Inspekcija za privredni kriminal u Televiziji A1 Duška Kneževića

Inspekcija za privredni kriminal u Televiziji A1 Duška Kneževića

N1 Info 28.01.2019
Inspektori za privredni kriminal po nalogu crnogroskog Specijalnog državnog tužilaštva ušli su u Televiziju A1, koja je u vlasništvu biznismena Duška Kneževića, za kojim je raspisana poternica. Knežević je rekao da "nije jasno koji je formalni… »
Inspektori ušli u TV A1 Knežević: Nije jasno koji je povod, ali je pozadina očigledna!

Inspektori ušli u TV A1 Knežević: Nije jasno koji je povod, ali je pozadina očigledna!

Kurir 28.01.2019
Inspektori za privredni kriminal po nalogu crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva ušli su u Televiziju A1, koja je u vlasništvu biznismena Duška Kneževića, za kojim je raspisana poternica. Knežević je rekao da "nije jasno koji je formalni… »
Milo Đukanović se obrušio na biznismena Duška Kneževića

Milo Đukanović se obrušio na biznismena Duška Kneževića

Mondo 28.01.2019
U Crnoj Gori je u jeku afera u vezi sa biznismenom Duškom Kneževićem koji tvrdi da je finansijski pomagao Mila Đukanovića. Za Kneževićem raspisana poternica, policija mu upala u televiziju. "Nismo više prijatelji, vrati moje pare", glasi jedna od… »

Vesti dana »