Povezane vesti
Izložba umetničkih dela po izboru srednjoškolaca od 1. februara u Galeriji Matice srpske
Moj Novi Sad 28.01.2019
Kroz tri teme "Vremeplov društva", "Početak kraja" i "A ko sam ja?" mladi su na drugačiji način predstavili umetnička dela koja se čuvaju u Galeriji... Grad Novi Sad je 2019. godine Omladinska prestonica Evrope, što je bio povod da Galerija Matice srpske… »
Izložba umetničkih dela po izboru srednjoškolaca
RTV 28.01.2019
NOVI SAD - Galerija Matice srpske, u saradnji s Fondacijom "Novi Sad 2021", OPENS 2019 i Vojvođanskom bankom - OTP grupa, realizuje jedinstvenu izložbu "Mladi biraju" na kojoj će biti predstavljena umetnička dela Galerije Matice srpske prema izboru… »
Vesti dana »
Reporter Insajdera na prelazu Batrovci: Koliko se čeka prvog dana pune primene EES sistema i šta kažu putnici?
Insajder pre 2 minutajoš 27 povezanih
Vaskršnja čestitka gradonačelnika Žarka Mićina: "Neka nam duh zajedništva, solidarnosti i vere u bolje sutra bude vodilja"
Dnevnik pre 13 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Kolona na granici sa Hrvatskom duža od dva kilometra: Na snazi puna primena EES pravila za putnike van EU
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 34 povezane
IRGC: Upravljanje Ormuskim moreuzom ušlo je u novu fazu
Večernje novosti pre 8 minutajoš 34 povezane
Mediji: EU razmatra obustavljanje finansiranja Srbije zbog bliskih veza sa Rusijom
Sputnik pre 58 minutajoš 22 povezane