Povezane vesti
Šešelj Isabega nazvao Srbinom a navijačima Torcide i Ekstrema preti klanjem
IndeksOnline 28.01.2019
NOVI PAZAR – Navijači Novog Pazara Torcida i Ekstemi na sinošnjoj utakmici OKK Novi Pazar skandirali su Vojislavu Šešelju pesmu “prva mi je, prva mi je i poslednja želja, da zakoljem, da zakoljem vojvodu Šešelja”. Šešelj je danas uzvratio vređanjem… »
Osudjeni ratni zločinac i Zukorlićev koalicioni partner Vojislav Šešelj, ponovo je na twitteru zapretio klanjem Bošnjaka
Sandžak haber 28.01.2019
Osudjeni ratni zločinac i Zukorlićev koalicioni partner Vojislav Šešelj, ponovo je na twitteru zapretio klanjem Bošnjaka. Šešelj je napisao: Kakvu to pesmu čujem iz Novog Pazara: “Prva mi je i poslednja želja da zakoljem vojvodu Šešelja”.Utom dunu malo… »
Torcida i Ekstremi skandirali “Prva mi je, prva mi je i poslednja želja, da zakoljem, da zakoljem vojvodu Šešelja”
IndeksOnline 28.01.2019
Novi Pazar – Navijači Novog Pazara Torcida i Ekstemi na sinošnjoj utakmici KK Novi Pazar skandirali su Vojislavu Šešelju pesmu “prva mi je, prva mi je i poslednja želja, da zakoljem, da zakoljem vojvodu Šešelja”. Inače, ovo nije prvi put da se Torcida i… »
Vesti dana »
Danska objavila da širi vojno prisustvo na Grenlandu u saradnji sa saveznicima iz NATO
Nedeljnik pre 42 minutajoš 28 povezanih
Napad na Iran u naredna 24 sata? Evakuiše se osoblje iz vojnih baza, Tramp se sprema za ofanzivu na Bliskom istoku
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Brnabić: „Poseta evropalamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani“
Serbian News Media pre 3 satajoš 23 povezane
Da li su minerali kompromisno rešenje u scenariju američke kontrole Grenlanda
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 30 povezanih