Повезане вести
Шешељ Исабега назвао Србином а навијачима Торциде и Екстрема прети клањем
ИндексОнлине 28.01.2019
НОВИ ПАЗАР – Навијачи Новог Пазара Торцида и Екстеми на синошњој утакмици ОКК Нови Пазар скандирали су Војиславу Шешељу песму “прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”. Шешељ је данас… »
Осудјени ратни злочинац и Зукорлићев коалициони партнер Војислав Шешељ, поново је на твиттеру запретио клањем Бошњака
Санџак хабер 28.01.2019
Осудјени ратни злочинац и Зукорлићев коалициони партнер Војислав Шешељ, поново је на твиттеру запретио клањем Бошњака. Шешељ је написао: Какву то песму чујем из Новог Пазара: “Прва ми је и последња жеља да закољем војводу… »
Торцида и Екстреми скандирали “Прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”
ИндексОнлине 28.01.2019
Нови Пазар – Навијачи Новог Пазара Торцида и Екстеми на синошњој утакмици КК Нови Пазар скандирали су Војиславу Шешељу песму “прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”. Иначе, ово није… »
Вести дана »
Узнемирујући снимак из Лазаревца: Аутомобил у пуној брзини улетео у продавницу, радник за длаку избегао ударац ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 49 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама о снабдевању: Два месеца није стигла ни кап сирове нафте, а да грађани и привреда то нису осетили
Курир пре 30 минутајош 23 повезане
Народна банка Србије ћути о колапсу који им се спрема: Ризикује и замрзавање девизних резерви у иностранству
Нова пре 1 сатјош 21 повезана
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 2 сатајош 55 повезаних