Повезане вести

Шешељ Исабега назвао Србином а навијачима Торциде и Екстрема прети клањем

Шешељ Исабега назвао Србином а навијачима Торциде и Екстрема прети клањем

ИндексОнлине 28.01.2019
НОВИ ПАЗАР – Навијачи Новог Пазара Торцида и Екстеми на синошњој утакмици ОКК Нови Пазар скандирали су Војиславу Шешељу песму “прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”. Шешељ је данас… »
Осудјени ратни злочинац и Зукорлићев коалициони партнер Војислав Шешељ, поново је на твиттеру запретио клањем Бошњака

Осудјени ратни злочинац и Зукорлићев коалициони партнер Војислав Шешељ, поново је на твиттеру запретио клањем Бошњака

Санџак хабер 28.01.2019
Осудјени ратни злочинац и Зукорлићев коалициони партнер Војислав Шешељ, поново је на твиттеру запретио клањем Бошњака. Шешељ је написао: Какву то песму чујем из Новог Пазара: “Прва ми је и последња жеља да закољем војводу… »
Торцида и Екстреми скандирали “Прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”

Торцида и Екстреми скандирали “Прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”

ИндексОнлине 28.01.2019
Нови Пазар – Навијачи Новог Пазара Торцида и Екстеми на синошњој утакмици КК Нови Пазар скандирали су Војиславу Шешељу песму “прва ми је, прва ми је и последња жеља, да закољем, да закољем војводу Шешеља”. Иначе, ово није… »

Вести дана »