Повезане вести
Мареј из болничке постеље: Сада имам метални кук
Вести онлине 29.01.2019
Британски тенисер, који у мају пуни 32 године као и Новак Ђоковић, нада се да је последњи пут подвргнут хируршкој интервенцији. Уочи Аустралија опена, на којем је јуначки поклекао у првом колу пошто је достигао вођство Роберта… »
Шкот оперисан: Енди Мари има вештачки кук
Хот спорт 29.01.2019
Енди Мари, тенисер из Шкотске који наступа под заставом Велике Британије, подвргнут је операцији кука јуче у Лондону. – Имам метални кук. Измучен сам, али надам се да више неће бити болова, истакао је Мари, уз фотографију из… »
Енди Мареј оперисао кук
Бета 29.01.2019
Британски тенисер Енди Мареј саопштио је данас да је подвргнут операцији кука. Мареј је навео да је захват јуче обављен у Лондону. "Сада имам метални кук. Осећам се измучено, али надам се да ће ово бити крај мојим боловима"… »
Мареј оперисан
Мондо 29.01.2019
Британски тенисер, који је најавио повлачење ове сезоне, обавио нову хируршку интервенцију у Лондону. "Сада имам метални кук", поручио на друштвеним мрежама. Фото: Тањуг/АП Пхото/Анди Бровнбилл Енди Мареј обавио је нови… »
Да ли има наде за повратак? Мари поново оперисао кук
Н1 Инфо 29.01.2019
Британски тенисер Едни Мари потврдио је да је у понедељак ујутро у Лондону имао још једну операцију кука, преноси Скај Спорт. И ундервент а хип ресурфацинг сургери ин Лондон иестердаи морнинг...феелинг а бит баттеред анд бруисед… »
Мари се јавио из болнице: Уградили су ми метал, надам се да је ово крај боловима (фото)
Телеграф 29.01.2019
Британац морао на нову операцију. Некадашњи први тенисер света Енди Мари подвргнут је операцији кука у Лондону. Британски тенисер, три пута грен слем шампион, дуже време имао је проблема са том повредом и зато је најавио да ће… »
Британац морао под нож - Мареј се похвалио металним куком!
Спортске.нет 29.01.2019
Британски тенисер Енди Мареј подвргнут је у понедељак операцији кука. Дан након што су Новак Ђоковић и Рафаел Надал одиграли финални меч на овогодишњем Аустралијан опену, британски тенисер Енди Мареј подвргнут је операцији кука… »
Вести дана »
Усвојени Мрдићеви закони, ЕУ упозорава: Србија иде корак уназад
Луфтика пре 31 минутајош 57 повезаних
Блиц: ЕУ први пут разматра посебну визу за возаче камиона, сутра треба да буде објављена
Бета пре 32 минутајош 30 повезаних
Због ове појаве, упаљен први степен упозорења! РХМЗ објавио детаљну временску прогнозу: "Могућа штета на имовини и проблеми у саобраћају"
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
Рекордне награде на Аустралијан опену, ево колико Ђоковић може још да заради
Блоомберг Адриа пре 36 минутајош 27 повезаних