Povezane vesti

Marej iz bolničke postelje: Sada imam metalni kuk

Marej iz bolničke postelje: Sada imam metalni kuk

Vesti online 29.01.2019
Britanski teniser, koji u maju puni 32 godine kao i Novak Đoković, nada se da je poslednji put podvrgnut hirurškoj intervenciji. Uoči Australija opena, na kojem je junački poklekao u prvom kolu pošto je dostigao vođstvo Roberta Bautiste Aguta s 2:0… »
Škot operisan: Endi Mari ima veštački kuk

Škot operisan: Endi Mari ima veštački kuk

Hot sport 29.01.2019
Endi Mari, teniser iz Škotske koji nastupa pod zastavom Velike Britanije, podvrgnut je operaciji kuka juče u Londonu. – Imam metalni kuk. Izmučen sam, ali nadam se da više neće biti bolova, istakao je Mari, uz fotografiju iz bolničkog kreveta… »
Endi Marej operisao kuk

Endi Marej operisao kuk

Beta 29.01.2019
Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da je podvrgnut operaciji kuka. Marej je naveo da je zahvat juče obavljen u Londonu. "Sada imam metalni kuk. Osećam se izmučeno, ali nadam se da će ovo biti kraj mojim bolovima", naveo je Marej na… »
Da li ima nade za povratak? Mari ponovo operisao kuk

Da li ima nade za povratak? Mari ponovo operisao kuk

N1 Info 29.01.2019
Britanski teniser Edni Mari potvrdio je da je u ponedeljak ujutro u Londonu imao još jednu operaciju kuka, prenosi Skaj Sport. I underwent a hip resurfacing surgery in London yesterday morning...feeling a bit battered and bruised just now but hopefully… »
Marej operisan

Marej operisan

Mondo 29.01.2019
Britanski teniser, koji je najavio povlačenje ove sezone, obavio novu hiruršku intervenciju u Londonu. "Sada imam metalni kuk", poručio na društvenim mrežama. Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill Endi Marej obavio je novi hirurški zahvat na kuku… »
Mari se javio iz bolnice: Ugradili su mi metal, nadam se da je ovo kraj bolovima (foto)

Mari se javio iz bolnice: Ugradili su mi metal, nadam se da je ovo kraj bolovima (foto)

Telegraf 29.01.2019
Britanac morao na novu operaciju. Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari podvrgnut je operaciji kuka u Londonu. Britanski teniser, tri puta gren slem šampion, duže vreme imao je problema sa tom povredom i zato je najavio da će najkasnije do kraja… »
Britanac morao pod nož - Marej se pohvalio metalnim kukom!

Britanac morao pod nož - Marej se pohvalio metalnim kukom!

Sportske.net 29.01.2019
Britanski teniser Endi Marej podvrgnut je u ponedeljak operaciji kuka. Dan nakon što su Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali finalni meč na ovogodišnjem Australijan openu, britanski teniser Endi Marej podvrgnut je operaciji kuka u Londonu. Britanac… »

Vesti dana »