Povezane vesti
Marej iz bolničke postelje: Sada imam metalni kuk
Vesti online 29.01.2019
Britanski teniser, koji u maju puni 32 godine kao i Novak Đoković, nada se da je poslednji put podvrgnut hirurškoj intervenciji. Uoči Australija opena, na kojem je junački poklekao u prvom kolu pošto je dostigao vođstvo Roberta Bautiste Aguta s 2:0 u… »
Škot operisan: Endi Mari ima veštački kuk
Hot sport 29.01.2019
Endi Mari, teniser iz Škotske koji nastupa pod zastavom Velike Britanije, podvrgnut je operaciji kuka juče u Londonu. – Imam metalni kuk. Izmučen sam, ali nadam se da više neće biti bolova, istakao je Mari, uz fotografiju iz bolničkog kreveta.. View this… »
Endi Marej operisao kuk
Beta 29.01.2019
Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da je podvrgnut operaciji kuka. Marej je naveo da je zahvat juče obavljen u Londonu. "Sada imam metalni kuk. Osećam se izmučeno, ali nadam se da će ovo biti kraj mojim bolovima", naveo je Marej na društvenim… »
Marej operisan
Mondo 29.01.2019
Britanski teniser, koji je najavio povlačenje ove sezone, obavio novu hiruršku intervenciju u Londonu. "Sada imam metalni kuk", poručio na društvenim mrežama. Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill Endi Marej obavio je novi hirurški zahvat na kuku. Bivši… »
Da li ima nade za povratak? Mari ponovo operisao kuk
N1 Info 29.01.2019
Britanski teniser Edni Mari potvrdio je da je u ponedeljak ujutro u Londonu imao još jednu operaciju kuka, prenosi Skaj Sport. I underwent a hip resurfacing surgery in London yesterday morning...feeling a bit battered and bruised just now but hopefully… »
Mari se javio iz bolnice: Ugradili su mi metal, nadam se da je ovo kraj bolovima (foto)
Telegraf 29.01.2019
Britanac morao na novu operaciju. Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari podvrgnut je operaciji kuka u Londonu. Britanski teniser, tri puta gren slem šampion, duže vreme imao je problema sa tom povredom i zato je najavio da će najkasnije do kraja… »
Britanac morao pod nož - Marej se pohvalio metalnim kukom!
Sportske.net 29.01.2019
Britanski teniser Endi Marej podvrgnut je u ponedeljak operaciji kuka. Dan nakon što su Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali finalni meč na ovogodišnjem Australijan openu, britanski teniser Endi Marej podvrgnut je operaciji kuka u Londonu. Britanac se… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 19 minutajoš 17 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 29 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 29 minutajoš 12 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – Arhangelu Gavrilu se mole nerotkinje i veruje se da donosi lepe vesti svim vernicima Letnji Aranđelovdan
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 10 povezanih
Napeto u Španiji! Plamen u okolini Madrida se otima kontroli: vatrogasci u trci sa vremenom
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih