Повезане вести

Срећко – име за бољи живот напуштене бебе

Срећко – име за бољи живот напуштене бебе

РТС 29.01.2019
У селу Црљенцу у општини Мало Црниће у петак је пронађена напуштена беба, остављена на локалном путу. Беба је збринута у пожаревачкој Општој болници и добро је. Плетену корпу на сокаку, прекривену снегом, спазила је мештанка… »
"Проналазак бебе ми је животни успех": Биљана из Црљенца код Пожаревца спасила је дечака остављеног у снегу сигурне смрти…

"Проналазак бебе ми је животни успех": Биљана из Црљенца код Пожаревца спасила је дечака остављеног у снегу сигурне смрти…

Блиц 29.01.2019
"Видела сам завејану корпу и чула необичан звук, да бисмо комшинице и ја убрзо угледале ножице како мрдају и схватиле да је ту промрзла беба", овако за "Блиц" прича Биљана Топаловић из села Црљенац у општини Мали Црниће код… »
"Сладак је и добар дечко": Беба коју су првог дана живота пронашли у плетеној корпи постала миљеник лекара

"Сладак је и добар дечко": Беба коју су првог дана живота пронашли у плетеној корпи постала миљеник лекара

Блиц 28.01.2019
Потресна вест о новорођенчету остављеном усред зиме на улици у насељу Црљенац близу Пожаревца одјекнула је у домаћим медијима, а како је "Блицу" потврђено из здравствене установе у којој је малишан збринут, његово здравствено… »

Вести дана »