Povezane vesti
Srećko – ime za bolji život napuštene bebe
RTS 29.01.2019
U selu Crljencu u opštini Malo Crniće u petak je pronađena napuštena beba, ostavljena na lokalnom putu. Beba je zbrinuta u požarevačkoj Opštoj bolnici i dobro je. Pletenu korpu na sokaku, prekrivenu snegom, spazila je meštanka Crljenca Biljana… »
"Pronalazak bebe mi je životni uspeh": Biljana iz Crljenca kod Požarevca spasila je dečaka ostavljenog u snegu sigurne…
Blic 29.01.2019
"Videla sam zavejanu korpu i čula neobičan zvuk, da bismo komšinice i ja ubrzo ugledale nožice kako mrdaju i shvatile da je tu promrzla beba", ovako za "Blic" priča Biljana Topalović iz sela Crljenac u opštini Mali Crniće kod Požarevca koja je u… »
"Sladak je i dobar dečko": Beba koju su prvog dana života pronašli u pletenoj korpi postala miljenik lekara
Blic 28.01.2019
Potresna vest o novorođenčetu ostavljenom usred zime na ulici u naselju Crljenac blizu Požarevca odjeknula je u domaćim medijima, a kako je "Blicu" potvrđeno iz zdravstvene ustanove u kojoj je mališan zbrinut, njegovo zdravstveno stanje zasad je u… »
Vesti dana »

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Radio sto plus pre 6 satijoš 41 povezana

Zečević o poseti Marte Kos Srbiji: Evropska unija poručila–bez reformi nema napretka
Euronews pre 3 satajoš 62 povezane

Dedu, sina i unuka "pokosio" amonijak iz jame: Detalji porodične nesreće na farmi svinja kod Topole (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana

Eps ostvario dobit veću od planirane! Prvo tromesečje završeno sa 10,8 milijardi evra zarade
Kurir pre 2 satajoš 59 povezanih