Povezane vesti

Basara: Mnogi koji manipulišu Kosovom nikada tamo nisu ni bili! (video)

Basara: Mnogi koji manipulišu Kosovom nikada tamo nisu ni bili! (video)

Pravda 29.01.2019
"Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da moraju… »
Svetislav Basara: Mi smo društvo ogrezlo u strahu, otuda toliko nasilja

Svetislav Basara: Mi smo društvo ogrezlo u strahu, otuda toliko nasilja

Nova ekonomija 29.01.2019
"Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da moraju… »
Basara: Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti skeptične prema vlasti i opoziciji

Basara: Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti skeptične prema vlasti i opoziciji

Danas 29.01.2019
„Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da… »
Basara o protestima: Vidim zametak stvaranja kritičke javnosti

Basara o protestima: Vidim zametak stvaranja kritičke javnosti

N1 Info 29.01.2019

Vesti dana »