Повезане вести
Басара: Многи који манипулишу Косовом никада тамо нису ни били! (видео)
Правда 29.01.2019
"На протестима видим заметак стварања критичке јавности, која је скептична према власти и опозицији. То до сада није био случај. Мислим да су људи увидели да не могу политика и живот зависити од добрих намера и воље неког… »
Светислав Басара: Ми смо друштво огрезло у страху, отуда толико насиља
Нова економија 29.01.2019
"На протестима видим заметак стварања критичке јавности, која је скептична према власти и опозицији. То до сада није био случај. Мислим да су људи увидели да не могу политика и живот зависити од добрих намера и воље неког… »
Басара: На протестима видим заметак стварања критичке јавности скептичне према власти и опозицији
Данас 29.01.2019
„На протестима видим заметак стварања критичке јавности, која је скептична према власти и опозицији. То до сада није био случај. Мислим да су људи увидели да не могу политика и живот зависити од добрих намера и воље неког… »
Басара о протестима: Видим заметак стварања критичке јавности
Н1 Инфо 29.01.2019
Вести дана »
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Никезић: Вучићева власт није радила ништа, већ чекала да Руси и Американци реше проблем
Н1 Инфо пре 45 минутајош 21 повезана