Povezane vesti
Basara: Mnogi koji manipulišu Kosovom nikada tamo nisu ni bili! (video)
Pravda 29.01.2019
"Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da moraju da… »
Svetislav Basara: Mi smo društvo ogrezlo u strahu, otuda toliko nasilja
Nova ekonomija 29.01.2019
"Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da moraju da… »
Basara: Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti skeptične prema vlasti i opoziciji
Danas 29.01.2019
„Na protestima vidim zametak stvaranja kritičke javnosti, koja je skeptična prema vlasti i opoziciji. To do sada nije bio slučaj. Mislim da su ljudi uvideli da ne mogu politika i život zavisiti od dobrih namera i volje nekog pojedinca, već da moraju da… »
Basara o protestima: Vidim zametak stvaranja kritičke javnosti
N1 Info 29.01.2019
Vesti dana »
(BLOG) Blokade poljoprivrednika se proširile na 80 puteva: Pojedini učesnici protesta pozvani u policiju
N1 Info pre 5 minutajoš 36 povezanih
Milićević (SPS): Vladajuća koalicija jedinstveno nastupa na lokalnim izborima
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Jukom objavio preliminarne rezultate ponovljenih izbora za članove Visokog saveta tužilaštva
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Zvanično: Vlada Srbije imenovala Lady Dron Danku za pomoćnicu ministra prosvete na šest meseci
Nedeljnik pre 5 satijoš 10 povezanih
VIDEO Samardžić zakucao gol u osmom minutu nadoknade za pobedu: Krstoviću razbili glavu, doslovno prokrvario za pobedu
Nova pre 5 minutajoš 100 povezanih