Povezane vesti
Ona je bebu spasla sigurne smrti! Biljana nasred puta u snegu ugledala korpu, a onda je začula plač tek rođenog dečačića…
Kurir 29.01.2019
Dečak kojem je Biljana spasila život sada se nalazi u Opštoj bolnici u Požarevcu, u dobrom je opštem stanju i svi lekari tepaju mu Srećko. U kraju gde je ostavljen mališan nalaze se tri kuće, s tim što samo kuća Topalovića „gleda“ na seoski put. Biljana… »
Biljana je heroj ostavljene bebe stare 1 dan i ponos Srbije: Videla je zavejanu korpu kraj puta i spasila život tek rođenom…
Telegraf 29.01.2019
Njega je rodila ta žena koja ga je ostavila, a ja sam mu dala život, kaže ona. U selu Crljenac kod Malog Crnića, Biljana Topalović je u petak, 25. januara, na lokalnom putu pronašla novorođenče rođeno istog dana, koje je bilo ostavljeno u snegu u… »
Iz pletene korpe ostavljene na snegu čuo se krik: Biljana je spasila tek rođenu bebu ostavljenu na hladnoći, mališan jedva…
Telegraf 29.01.2019
Uneli su bebu u kuću, skinuli stvari koje je imala jer je bila skroz mokra i promrzla. Muška beba stara svega jedan dan pronađena je u petak ujutru u pletenoj korpi na ulici u selu Crljenac kod Požarevca. Dečaka je promrzlog i izgladnelog, sa… »
Vesti dana »

Liga konferencija: Partizan nadigrao Oleksandriju, Miloševićeva utakmica iz snova
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana