Povezane vesti
Zvanično kandidat: Porošenko pokrenuo kampanju za drugi mandat i poručio: Ukrajini treba mir sa Rusijom
Blic 29.01.2019
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko pokrenuo je danas kampanju za drugi mandat na čelu države i održao skup pred hiljadama svojih pristalica. Predsednički izbori biće održani 31. marta. Porošenko je u govoru rekao da će podneti prijavu za članstvo… »
Ukrajinski predsednik Porošenko najavio kandidaturu za drugi mandat
Danas 29.01.2019
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko objavio je danas da namerava da se kandiduje za drugi mandat na predsedničkim izborima 31. marta i obećao da će pokrenuti proces ulaska Ukrajine u EU i NATO. „Osećanje duboke odgovornosti pred mojom zemljom… »
Ukrajinski predsednik Porošenko najavio kandidaturu za drugi mandat
N1 Info 29.01.2019
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko objavio je da namerava da se kandiduje za drugi mandat na predsedničkim izborima 31. marta i obećao da će pokrenuti proces ulaska Ukrajine u EU i NATO. "Osećanje duboke odgovornosti pred mojom zemljom, sunarodnici… »
Vesti dana »

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 18 povezanih

"Pažljivo sam slušao": Sorensen: Normalizacija odnosa Beograda i Prištine važna zbog ljudi na terenu
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Konsultacije: Minić: Za nedelju dana Republika Srpska bi trebalo da dobije novu vladu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana