Povezane vesti
O, srce moje, dobro mi došao: Evo kako je najstarija Srpkinja (107) uz suze dočekala Vučića (foto)
Srbija danas 29.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Beogradu najstariju sugrađanku Nadeždu Pavlović (107) i sa njom razgovarao o povećanju penzija, saopštio je njegov kabinet. U saopštenju se navodi da joj je Vučić zahvalio na brizi za zemlju. Gospođa… »
Vučić razgovarao s najstarijom Beograđankom o povećanju penzija
N1 Info 29.01.2019
Predsednik Aleksandar Vučić obišao je u Beogradu najstariju sugrađanku Nadeždu Pavlović (107) i sa njom razgovarao o povećanju penzija, saopštio je njegov kabinet. U saopštenju se navodi da joj je Vučić zahvalio na brizi za zemlju. "On je naglasio da su… »
Vučić razgovarao sa najstarijom Beograđankom o povećanju penzija; Baka Nadežda: Zapazila sam energiju koju ulažete za boljitak…
Večernje novosti 29.01.2019
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas najstariju Srpkinju, 107-godišnju Nadeždu Pavlović, u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da želi da ga upozna. Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas najstariju Srpkinju… »
Vučić posetio najstariju Srpkinju, baka Nadeždu (107), a evo kako je izgledao njihov susret (video)
Blic 29.01.2019
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas najstariju Srpkinju, 107-godišnju Nadeždu Pavlović, u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da želi da ga upozna. Gospođa Nadežda, učiteljica u penziji, živi sama. Nadežda se jako… »
O, srce moje, dobro mi došao: Evo kako je najstarija Srpkinja (107) uz suze dočekala Vučića (video) (foto)
Telegraf 29.01.2019
Vučić je u Beogradu obišao najstariju sugrađanku Nadeždu Pavlović (107). Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas najstariju Srpkinju, 107-godišnju Nadeždu Pavlović, u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da želi da ga upozna… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 44 povezane

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 7 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana

Viši sud u Novom Sadu: Tri meseca produžetka kućnog pritvora za aktiviste STAV i PSG
NIN pre 2 satajoš 10 povezanih

Zvezda se oprostila od najtrofejnijeg kapitena Branka Lazića
Sportski žurnal pre 52 minutajoš 26 povezanih