Povezane vesti
Netanjahu optužio Iran za sajber napade na Izrael
Radio 021 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas Iran da "svakodnevno" sprovodi sajber napade na Izrael. "Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo", rekao je Netanjahu na međunarodnoj konferenciji o… »
Netanyahu: Iran vrši svakodnevne kibernetičke napade na Izrael
Al Jazeera 29.01.2019
Izraelski premijer spomenuo je i druge prijetnje koje dolaze iz Teherana. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu optužio je danas Iran da "svakodnevno" provodi kibernetičke napade na Izrael, prenose agencije. "Iranski kibernetički napadi događaju se… »
N1 Info 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je Iran da "svakodnevno" sprovodi sajber napade na Izrael. "Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo", rekao je Netanjahu na međunarodnoj konferenciji o sajber… »
Danas 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas Iran da „svakodnevno“ sprovodi sajber napade na Izrael. „Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo“, rekao je Netanjahu na međunarodnoj… »
Vesti dana »
Jak polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Ovo će odrediti vreme u Srbiji do kraja februara: Sve zavisi od jednog neočekivanog faktora
Blic pre 52 minutajoš 6 povezanih
Jeziv prizor u Beogradu: Muškarac pronađen mrtav na šinama kod Novog groblja
Kurir pre 40 minutajoš 4 povezane
VIDEO Jokić dobio priznanje, odmah ga zavrljačio pored sebe: Niko nije ni trepnuo zbog ovog poteza Srbina
Nova pre 22 minutajoš 3 povezane