Povezane vesti
Netanjahu optužio Iran za sajber napade na Izrael
Radio 021 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas Iran da "svakodnevno" sprovodi sajber napade na Izrael. "Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo", rekao je Netanjahu na međunarodnoj konferenciji o… »
Netanyahu: Iran vrši svakodnevne kibernetičke napade na Izrael
Al Jazeera 29.01.2019
Izraelski premijer spomenuo je i druge prijetnje koje dolaze iz Teherana. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu optužio je danas Iran da "svakodnevno" provodi kibernetičke napade na Izrael, prenose agencije. "Iranski kibernetički napadi događaju se… »
Danas 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je danas Iran da „svakodnevno“ sprovodi sajber napade na Izrael. „Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo“, rekao je Netanjahu na međunarodnoj konferenciji o… »
N1 Info 29.01.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu optužio je Iran da "svakodnevno" sprovodi sajber napade na Izrael. "Iranski sajber napadi sprovode se svaki dan. Mi ih nadziremo, vidimo i uvek osujećujemo", rekao je Netanjahu na međunarodnoj konferenciji o sajber… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija mora da pojača prisustvo u Africi, Aziji i Latinskoj Americi
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
(FOTO) Vučić: Auto-putem od Vrnjačke Banje do Vrbe besplatno do 14. januara, ceo Moravski koridor do septembra 2026.
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 33 povezane
Stiže snežna vejavica, zabeleće se i gradovi širom Srbije: Evo gde će pasti i do 30 centimetara snega
Telegraf pre 30 minutajoš 48 povezanih
GUR otkriva zašto su ubijeni policajci u Moskvi; Kremlj: Nećemo reći šta je Dmitrijev "doneo" iz SAD
RTS pre 20 minutajoš 34 povezane
Studenti u blokadi objavili gde će se sve prikupljati potpisi 28. decembra: Ukupno 89 gradova širom Srbije
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih