Povezane vesti
Drama u bolnici u Sloveniji: Pacijent se zapalio i izazvao požar, dvoje bolesnika poginulo, za troje se još traga
Telegraf 29.01.2019
Prema informacijama koje nisu službeno potvrđene, požar je izbio u sobi u kojoj borave najteži bolesnici. Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, nakon požara koji je izbio danas po podne u bolnici u Jesenicama, na severozapadu Slovenije, a… »
Pacijent se zapalio, pa izazvao požar, ima mrtvih (foto)
Alo 29.01.2019
Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga. Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, , na severozapadu Slovenije, a prema medijiskim izveštajima izazvao ga je pacijent koji se sam zapalio. Vatrogasci su ugasili požar, a policija i… »
Slovenija: Dve osobe poginule u požaru u bolnici
RTV 29.01.2019
LJUBLJANA - Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, nakon požara koji je izbio danas po podne u bolnici u Jesenicama, na severozapadu Slovenije, a prema medijskim izveštajima izazvao ga je pacijent koji se sam zapalio. Vatrogasci su ugasili… »
Zapalio se u bolnici i spalio još jednog pacijenta: Horor u Sloveniji! U požaru izgorelo dvoje ljudi, a za nekoliko se još…
Kurir 29.01.2019
Dve osobe su stradale u požaru koji je izbio u bolnici u Jesenicama u Sloveniji. Za nekoliko osoba se još uvek traga, a kako se nezvanično saznaje požar je izazvao pacijent koji se sam zapalio. "Požar je odneo dva života", potvrdio je u kratkoj… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 19 minutajoš 20 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 39 minutajoš 14 povezanih

Savet za kulturu i informisanje traži stručno mišljenje povodom inicijative da se žrtvama pada nadstrešnice podigne spomenik
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih