Povezane vesti
Drama u bolnici u Sloveniji: Pacijent se zapalio i izazvao požar, dvoje bolesnika poginulo, za troje se još traga
Telegraf 29.01.2019
Prema informacijama koje nisu službeno potvrđene, požar je izbio u sobi u kojoj borave najteži bolesnici. Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, nakon požara koji je izbio danas po podne u bolnici u Jesenicama, na severozapadu Slovenije, a… »
Pacijent se zapalio, pa izazvao požar, ima mrtvih (foto)
Alo 29.01.2019
Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga. Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, , na severozapadu Slovenije, a prema medijiskim izveštajima izazvao ga je pacijent koji se sam zapalio. Vatrogasci su ugasili požar, a policija i… »
Slovenija: Dve osobe poginule u požaru u bolnici
RTV 29.01.2019
LJUBLJANA - Dve osobe su poginule, a za nekima se još traga, nakon požara koji je izbio danas po podne u bolnici u Jesenicama, na severozapadu Slovenije, a prema medijskim izveštajima izazvao ga je pacijent koji se sam zapalio. Vatrogasci su ugasili… »
Zapalio se u bolnici i spalio još jednog pacijenta: Horor u Sloveniji! U požaru izgorelo dvoje ljudi, a za nekoliko se još…
Kurir 29.01.2019
Dve osobe su stradale u požaru koji je izbio u bolnici u Jesenicama u Sloveniji. Za nekoliko osoba se još uvek traga, a kako se nezvanično saznaje požar je izazvao pacijent koji se sam zapalio. "Požar je odneo dva života", potvrdio je u kratkoj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Umetnici stavili katanac na Ministarstvo kulture, aktivirao se i „Pobunjeni univerzitet“: Kao da je cela Srbija na nogama
Nova pre 11 minutajoš 44 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Veliki pad američke berze zbog Trampovih tarifa: Pre toga se isto desilo i u Aziji i u Evropi, ovo su detalji
Telegraf pre 46 minutajoš 22 povezane