Повезане вести
Драма у болници у Словенији: Пацијент се запалио и изазвао пожар, двоје болесника погинуло, за троје се још трага
Телеграф 29.01.2019
Према информацијама које нису службено потврђене, пожар је избио у соби у којој бораве најтежи болесници. Две особе су погинуле, а за некима се још трага, након пожара који је избио данас по подне у болници у Јесеницама, на… »
Пацијент се запалио, па изазвао пожар, има мртвих (фото)
Ало 29.01.2019
Две особе су погинуле, а за некима се још трага. Две особе су погинуле, а за некима се још трага, , на северозападу Словеније, а према медијиским извештајима изазвао га је пацијент који се сам запалио. Ватрогасци су угасили… »
Словенија: Две особе погинуле у пожару у болници
РТВ 29.01.2019
ЉУБЉАНА - Две особе су погинуле, а за некима се још трага, након пожара који је избио данас по подне у болници у Јесеницама, на северозападу Словеније, а према медијским извештајима изазвао га је пацијент који се сам запалио… »
Запалио се у болници и спалио још једног пацијента: Хорор у Словенији! У пожару изгорело двоје људи, а за неколико се још…
Курир 29.01.2019
Две особе су страдале у пожару који је избио у болници у Јесеницама у Словенији. За неколико особа се још увек трага, а како се незванично сазнаје пожар је изазвао пацијент који се сам запалио. "Пожар је однео два живота"… »
Вести дана »

Временска прогноза Сремска Митровица – умерено облачно, температура до 18 степени
Озон пре 27 минутајош 8 повезаних

Почиње примена мера олакшица у отплати кредита: Ко све може да се пријави, могућ и отпис дуга
Мондо пре 1 минутјош 5 повезаних

Израелска војска преузела од Црвеног крста још четири тела која је предао Хамас
РТС пре 42 минутајош 7 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Трамп: Разочаран сам у Путина; Зеленски у петак у Вашингтону, тражи ракете "томахавк"
РТВ пре 1 сатјош 2 повезане