Povezane vesti
Maduro: Ne pravite novi Vijetnam!
Večernje novosti 30.01.2019
Zaoštrava se sukob u Venecueli između šefa države i lidera opozicije koji želi da pridobije vojsku. Predsednik optužuje Trampa da hoće da ga ubije. KRIZA u Venceueli preti da eskalira u građanski rat. Masovne antivladine demonstracije već su… »
Maduro spreman za pregovore, tvrdi da je Tramp naredio da ga ubiju
RTS 30.01.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je u intervjuu za RIA Novosti rekao da je spreman da razgovara sa opozicijom uz učešće međunarodnih posrednika. Tvrdi da je predsednik SAD Donald Tramp naredio kolumbijskoj vladi i mafiji da ga ubiju. "Spreman sam… »
Maduro optužio Trampa: Naredio je moje ubistvo
Dnevnik 30.01.2019
KARAKAS: Predsednik Venecuele Nikolas Maduro danas je izjavio da je američki predsednik Donald Tramp naredio vladi Kolumbije i lokalnoj mafiji u toj zemlji da ga ubiju, javljaju agencije. AP prenosi da je Maduro kazao da zna za "naredbe" Donalda Trampa… »
Maduro optužio Trumpa: Naredio je moje ubistvo
Al Jazeera 30.01.2019
Predsjednik Venecuele je izjavio da je američki predsjednik naredio Vladi Kolumbije i lokalnoj mafiji u toj zemlji da ga ubiju. Predsednik Venecuele Nicolas Maduro izjavio je da je američki predsednik Donald Trump naredio Vladi Kolumbije i lokalnoj… »
Maduro: Trump je naredio moje ubojstvo
SEEbiz 30.01.2019
CARACAS - Predsjednik Venezuele Nicolas Maduro dao je nekoliko intervjua ruskim medijima uslijed krize vlasti u Venezueli. Njegove izjave od jutros ruski mediji prenose dio po dio, a ruska novinska agencija RIA prenosi vijest kako je Maduro rekao da… »
Tramp je naredio mafiji da me ubije, umešana i vlada Kolumbije: Maduro brutalno optužuje američkog predsednika!
Kurir 30.01.2019
Lider Venecuele Nikolas Maduro optužio je američkog predsednika Donalda Trampa da je naredio vladi Kolumbije i mafiji da ga ubije. Maduro je istakao da je dobro zaštićen od takvih pokušaja ubistva. "Nema sumnje da je Tramp izdao naređenje da me… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Milojević: "Sve osim Zvezdine pobede bilo bi nepošteno, Mimović zaslužuje svu sreću"
Sportske.net pre 4 satijoš 3 povezane