Povezane vesti
U Novom Sadu preminuo književnik, esejista i likovni kritičar dr Draško Ređep (3. decembar 1935 – 29. januar 2019)
Dnevnik 30.01.2019
U Novom Sadu je u 84. godini, nakon duge i teške bolesti, preminuo dr Draško Ređep, književnik, esejista, antologičar, književni i likovni kritičar... „Mnogo smo izgubili odlaskom jednog od naših najvećih mislilaca, ali vrednosti koje je ostavio iza sebe… »
Preminuo književnik Draško Ređep
Danas 30.01.2019
Književnik, filmski radnik, kritičar, jedan od najvećih srpskih erudita Draško Ređep preminuo je danas u Novom Sadu u 84. godini, saopštio je njegov izdavač, vlasnik novosadske izdavačke kuće „Prometej“ Zoran Kolundžija, prenosi Dnevnik.rs. Draško Ređep… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 25 minutajoš 3 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 35 minutajoš 6 povezanih
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 25 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana