Повезане вести
„Дођу жене па однесу веш-машину, шест лопата и телевизор“ Неуморни Бишћанин 18 година тажи сродну душу преко огласа…
Блиц 30.01.2019
Потрага Мехе Махмутагића траје пуних 18 година. И неуморан је. Има 76 година, и тражи жену. Без ригорозних услова, један једини је – на оглас се могу јавити само оне од 50 до 60 година. Какву жену жели? Мехо нема недоумице. –… »
Дођу жене и покраду ме, однесу веш-машину, 6 лопата и телевизор: Овај Босанац има 76 година, а последњих 10 тражи сродну душу…
Курир 30.01.2019
Потрага Мехе Махмутагића траје пуних 10 година. И неуморан је. Има 76 година, и тражи жену. Без ригорозних услова, један једини је – на оглас се могу јавити само оне од 50 до 60 година. Какву жену жели? Мехо нема недоумице. "Није… »
Вести дана »

Зеленски се нада да ће динамика мира на Блиском истоку помоћи за окончање рата у Украјини
Н1 Инфо пре 10 минутајош 66 повезаних

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 30 минутајош 60 повезаних

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних

Европосланици: Студенти заслужују награду Сахаров, боре се за праве, европске вредности
Н1 Инфо пре 3 сатајош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 6 сатијош 35 повезаних