Povezane vesti
Bloger ateista moli za novac da bi pobegao iz Egipta
Dnevnik 30.01.2019
KAIRO: Istaknuti egipatski bloger ateista Šerif Gaber izjavio je danas da je odustao od nade da živi u Egiptu i pokrenuo stranicu za skupljanje novca pod nazivom "Pomozi mi da pobegnem iz Egipta" da bi mu pomogli u tome da dođe do drugog državljanstva… »
Potresan apel blogera ateiste: Molim vas, pomozite mi da pobegnem iz Egipta!
Kurir 30.01.2019
KAIRO - Istaknuti egipatski bloger ateista Šerif Gaber izjavio je da je odustao od nade da živi u Egiptu i pokrenuo stranicu za skupljanje novca pod nazivom "Pomozi mi da pobegnem iz Egipta". Video-molba koju je objavio Šerif Gaber prikupila je preko… »
Vesti dana »
Od jutros evidentirano 8.000 prijava za turističke vaučere, velika zainteresovanost penzionera
NIN pre 18 minutajoš 37 povezanih
U Srbiji jutros najtoplije u Beogradu 27 stepeni, u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i na Paliću 24
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Ekološki ustanak: Vlast zakasnila sa sazivanjem sednice Štaba za vanredne situacije
Nedeljnik pre 33 minutajoš 18 povezanih
Večiti danas saznaju imena potencijalnih rivala: Zvezda čeka žreb za plej-of Lige šampiona, Partizan za poslednju rundu do Lige konferencija
Dnevnik pre 8 minutajoš 25 povezanih
Vozači na Šidu čekaju i do dva sata, a da li ste spremni za najduže zadržavanje na prelazu?
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih