Повезане вести

Платила сам му кауцију да изађе из затвора, али се није опаметио! Узимао је алкохол и опијао се: Сека Алексић објаснила зашто…

Платила сам му кауцију да изађе из затвора, али се није опаметио! Узимао је алкохол и опијао се: Сека Алексић објаснила зашто…

Курир 30.01.2019
Певачица Сека Алексић рођена је у Зворнику и дете је мешовитог брака. Отац Милорад био је машинбравар, а мајка Ибрахима службеница у фудбалском клубу Дрина. Сека има и три године старијег брата Неџада. Ипак, њен животни пут… »
Живела је у трошној соби и спавала на струњачама: Певачица је са осам година морала да меси хлеб, сада ужива у срећној…

Живела је у трошној соби и спавала на струњачама: Певачица је са осам година морала да меси хлеб, сада ужива у срећној…

Блиц 30.01.2019
Певачица Сека Алексић је своју каријеру започела пре осамнаест година када је снимила први албум. Додуше и пре тога се бавила певањем, али је ово, рецимо званичан датум. Рођена је 1981 године у Зворнику и ретко ко зна да фолк… »
Шок исповест Секе Алексић! Нисам имала ни купатило, умирали смо од глади!

Шок исповест Секе Алексић! Нисам имала ни купатило, умирали смо од глади!

Свет & Скандал 30.01.2019
Сека Алексић иако сада има све, не заборавља кроз шта је све прошла у детињству, те наводи да никада неће заборавити дане у сиромаштву и да се никада неће променити, поред тога што сада ужива у потпуном луксузу. Сека се сећа… »
Живу главу извукли из рата, живели у трошној соби и спавали на струњачама: Купала сам се у кориту јер нисмо имали купатило…

Живу главу извукли из рата, живели у трошној соби и спавали на струњачама: Купала сам се у кориту јер нисмо имали купатило…

Курир 30.01.2019
Сурова реалност коју је као мала проживљавала у тешком сиромаштву данас је за популарну певачицу само ружан сан. Док ужива у плодовима свог рада, не заборавља дане у избеглиштву, који су учинили да сада на прави начин посматра… »

Вести дана »