Povezane vesti

Platila sam mu kauciju da izađe iz zatvora, ali se nije opametio! Uzimao je alkohol i opijao se: Seka Aleksić objasnila zašto…

Platila sam mu kauciju da izađe iz zatvora, ali se nije opametio! Uzimao je alkohol i opijao se: Seka Aleksić objasnila zašto…

Kurir 30.01.2019
Pevačica Seka Aleksić rođena je u Zvorniku i dete je mešovitog braka. Otac Milorad bio je mašinbravar, a majka Ibrahima službenica u fudbalskom klubu Drina. Seka ima i tri godine starijeg brata Nedžada. Ipak, njen životni put nije bio posut ružinim… »
Živela je u trošnoj sobi i spavala na strunjačama: Pevačica je sa osam godina morala da mesi hleb, sada uživa u srećnoj…

Živela je u trošnoj sobi i spavala na strunjačama: Pevačica je sa osam godina morala da mesi hleb, sada uživa u srećnoj…

Blic 30.01.2019
Pevačica Seka Aleksić je svoju karijeru započela pre osamnaest godina kada je snimila prvi album. Doduše i pre toga se bavila pevanjem, ali je ovo, recimo zvaničan datum. Rođena je 1981 godine u Zvorniku i retko ko zna da folk zvezda svoje detinjstvo… »
Šok ispovest Seke Aleksić! Nisam imala ni kupatilo, umirali smo od gladi!

Šok ispovest Seke Aleksić! Nisam imala ni kupatilo, umirali smo od gladi!

Svet & Skandal 30.01.2019
Seka Aleksić iako sada ima sve, ne zaboravlja kroz šta je sve prošla u detinjstvu, te navodi da nikada neće zaboraviti dane u siromaštvu i da se nikada neće promeniti, pored toga što sada uživa u potpunom luksuzu. Seka se seća bezbrižnog detinjstva, ali… »
Živu glavu izvukli iz rata, živeli u trošnoj sobi i spavali na strunjačama: Kupala sam se u koritu jer nismo imali kupatilo…

Živu glavu izvukli iz rata, živeli u trošnoj sobi i spavali na strunjačama: Kupala sam se u koritu jer nismo imali kupatilo…

Kurir 30.01.2019
Surova realnost koju je kao mala proživljavala u teškom siromaštvu danas je za popularnu pevačicu samo ružan san. Dok uživa u plodovima svog rada, ne zaboravlja dane u izbeglištvu, koji su učinili da sada na pravi način posmatra svet oko sebe. Prošlo je… »

Vesti dana »

Počeo transport sirove nafte za NIS

Počeo transport sirove nafte za NIS

RTV pre 58 minutajoš 27 povezanih
Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu

Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu

Pirotske vesti pre 52 minutajoš 23 povezane
Vučić se nada dobrim vestima

Vučić se nada dobrim vestima

Vesti online pre 3 minutajoš 21 povezana