Повезане вести
Тринкијери: Не могу лагати, нисмо заслужили да идемо у Топ8
Спортски журнал 30.01.2019
Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас са 77:78 у петом колу Групе Е Еврокупа и тако остали без шансе да се пласирају у четвртфинале. Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да његова екипа није заслужила да прође… »
Тринкијери: Нећу лагати, нисмо заслужили да прођемо у ТОП 8! Навијачи јесу...
Моззарт спорт 30.01.2019
„Ово може да буде преломна тачка за ову сезону“, каже тренер Партизана. Партизан није успео да добије Ритас. А био је тако близу. Само један одбрањени напад далеко. Ипак, Артсјом Параховски је погодио шут с полудистанце у… »
Тринкијери: "Имали смо сцре, м*да и стомак, али нисмо заслужили Топ 8, нема шта да се лажемо"
Спортске.нет 30.01.2019
Тренер Партизана је јасан: ако ниси у стању да одбраниш последње три секунде, не заслужујеш пролаз. Само су навијачи положили испит. Није Андреа Тринкијери ништа крио после драматичног пораза од Лијетувос ритаса, рекавши да… »
Тринкијери: Ми нисмо спремни за Топ8 Еврокупа, али Гробари јесу
Спортски журнал 30.01.2019
Кошем Парахоског у последњој секунди Ритас је победио (78:77) и елиминисао Партизан из Еврокупа. Тренер Партизана Андреа Тринкијери искрено је признао после пораза од Ритаса (77:78): - Сад ми је јасно ко је спреман за Топ8… »
Тринкијери: Навијачи заслужили пролаз, ми нисмо
Н1 Инфо 30.01.2019
Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је да се нада да ће пораз од Ритаса, који је коштао ‚црно-беле‘ проласка у нокаут фазу Еврокупа, бити преломна тачка за његов тим. Партизан је у претпоследњем колу поражен на свом терену… »
Вести дана »

У Новом Саду и Ужицу скупови подршке студентима Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу
РТВ пре 23 минутајош 53 повезане

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 1 сатјош 46 повезаних

БИА позвала студенте на "пријатељски" разговор": Војна парада и потенцијални звиждук Вучићу
Радио 021 пре 6 сатијош 8 повезаних