Povezane vesti
Trinkijeri: Ne mogu lagati, nismo zaslužili da idemo u Top8
Sportski žurnal 30.01.2019
Košarkaši Partizana izgubili su večeras sa 77:78 u petom kolu Grupe E Evrokupa i tako ostali bez šanse da se plasiraju u četvrtfinale. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da prođe u Top 8 Evrokupa, ali je… »
Trinkijeri: Neću lagati, nismo zaslužili da prođemo u TOP 8! Navijači jesu...
Mozzart sport 30.01.2019
„Ovo može da bude prelomna tačka za ovu sezonu“, kaže trener Partizana. Partizan nije uspeo da dobije Ritas. A bio je tako blizu. Samo jedan odbranjeni napad daleko. Ipak, Artsjom Parahovski je pogodio šut s poludistance u poslednjoj sekundi i tako je… »
Trinkijeri: "Imali smo scre, m*da i stomak, ali nismo zaslužili Top 8, nema šta da se lažemo"
Sportske.net 30.01.2019
Trener Partizana je jasan: ako nisi u stanju da odbraniš poslednje tri sekunde, ne zaslužuješ prolaz. Samo su navijači položili ispit. Nije Andrea Trinkijeri ništa krio posle dramatičnog poraza od Lijetuvos ritasa, rekavši da njegov tim nije zaslužio… »
Trinkijeri: Mi nismo spremni za Top8 Evrokupa, ali Grobari jesu
Sportski žurnal 30.01.2019
Košem Parahoskog u poslednjoj sekundi Ritas je pobedio (78:77) i eliminisao Partizan iz Evrokupa. Trener Partizana Andrea Trinkijeri iskreno je priznao posle poraza od Ritasa (77:78): - Sad mi je jasno ko je spreman za Top8 Evrokupa. Iskreno, mi nismo… »
Trinkijeri: Navijači zaslužili prolaz, mi nismo
N1 Info 30.01.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da se nada da će poraz od Ritasa, koji je koštao ‚crno-bele‘ prolaska u nokaut fazu Evrokupa, biti prelomna tačka za njegov tim. Partizan je u pretposlednjem kolu poražen na svom terenu od litvanskog kluba… »
Vesti dana »

Zaječar: Skupština grada usvojila dnevni red, opozicija i dalje ometa rad
RTV pre 40 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 25 minutajoš 128 povezanih

Požar u Batajnici: Vatrogasci lokalizovali vatru, evakuisan vrtić
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih