Povezane vesti
Lendejl posle poraza: Morali smo da odbranimo poslednji napad, to je moja greška
Mozzart sport 31.01.2019
“Bio je problem u komunikaciji, nisam ispratio čoveka kako treba”, kaže centar Partizana. Artsjom Parahovski je ime čoveka koji je u poslednjoj sekundi pogotkom s poludistance presudio Partizanu. Džok Lendejl nije dobro iskomunicirao u odbrani, a posle… »
Lendejl: Poslednja odbrana ide "na mene"
Mondo 31.01.2019
Australijanac preuzeo odgovornost za pobedonosni koš Ritasa i poručio: "Nismo gotovi, usmerićemo sve snage na ABA ligu". Na 2,7 sekundi pre kraja utakmice Partizan - Ritas, Džok Lendejl bio je prvi među potencijalnim junacima pobede, koja je bila na… »
Lendejl preuzeo krivicu: Poslednji napad je moja greška, a izgubili smo zbog nedostatka komunikacije
Večernje novosti 30.01.2019
Košarkaš Partizana Džok Lendejl rekao je danas da se njegova ekipa borila protiv Ritasa u Evrokupu, ali da su zbog nedostatka komunikacije u poslednjim sekundama napravili grešku i ispustili pobedu. Košarkaš Partizana Džok Lendejl rekao je danas da se… »
Vesti dana »

Danas smena sunca i oblaka, evo gde će biti pljuskova: Temperatura do 29 °C
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

RGZ: Pojedine banke i ustanove bez osnova maltretiraju građane da sami pribave list nepokretnosti
Radio 021 pre 14 minutajoš 1 povezana

Ističe poslednji rok za carinski dogovor sa SAD: Šta Srbija može da očekuje posle 1. avgusta?
Insajder pre 13 minutajoš 1 povezana

Građani, trk u menjačnicu Važna promena stupa danas na snagu, oglasila se NBS
Alo pre 1 satjoš 4 povezane