Povezane vesti

Zec i Makuljević o izjavi Šarčevića: Svi saradnici u prosveti su im nebitni

Zec i Makuljević o izjavi Šarčevića: Svi saradnici u prosveti su im nebitni

N1 Info 31.01.2019
I dalje stižu reakcije na izjavu ministra prosvete Mladena Šarčevića, koji je, govoreći o podršci akademske zajednice građanskim protestima, u programu N1 rekao da tu "nema ozbiljnih imena". Izvor: N1 30.01.2019. 29.01.2019. Potpisnici incijative… »
Vučić kritikovao šarčevićevu izjavu o protestima: Izjava mi se učinila pogrešnom, svaki čovek važan

Vučić kritikovao šarčevićevu izjavu o protestima: Izjava mi se učinila pogrešnom, svaki čovek važan

Kurir 31.01.2019
Uveren sam da ministar Šarčević nije imao nameru da bilo koga uvredi, ali mi se njegova izjava učinila pogrešnom, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom izjave ministra prosvete da nema ozbiljnih imena među porofesorima univerziteta… »
Vučić: Izjava Šarčevića pogrešna, bitan je svaki čovek

Vučić: Izjava Šarčevića pogrešna, bitan je svaki čovek

Danas 31.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uveren da ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavom o ljudima iz akademske zajednice koji su pružili podršku protestima „Jedan od pet miliona“ „nije imao… »
Blaćenje „nebitnih“

Blaćenje „nebitnih“

Danas 31.01.2019
Oko hiljadu članova univerzitetske zajednice koji su digli glas u odbranu javnog interesa, potpisujući apel podrške građanskim protestima, u očima „svog“ ministra su ispali nebitni. Ministar prosvete Mladen Šarčević ocenio je da se na spisku… »
Studenti FPN-a najavili okupljanje i šetnju za subotu u znak podrške profesorima i asistentima

Studenti FPN-a najavili okupljanje i šetnju za subotu u znak podrške profesorima i asistentima

SEEbiz 31.01.2019
BEOGRAD - Studenti beogradskog Fakulteta političkih nauka (FPN) najavili su da će se u subotu, 2. februara okupiti ispred zgrade fakulteta u znak podrške profesorima, asistentima i saradnicima te ustanove koji su podržali subotnje proteste "Jedan od… »

Vesti dana »