Повезане вести
Зец и Макуљевић о изјави Шарчевића: Сви сарадници у просвети су им небитни
Н1 Инфо 31.01.2019
И даље стижу реакције на изјаву министра просвете Младена Шарчевића, који је, говорећи о подршци академске заједнице грађанским протестима, у програму Н1 рекао да ту "нема озбиљних имена". Извор: Н1 30.01.2019. 29.01.2019… »
Вучић критиковао шарчевићеву изјаву о протестима: Изјава ми се учинила погрешном, сваки човек важан
Курир 31.01.2019
Уверен сам да министар Шарчевић није имао намеру да било кога увреди, али ми се његова изјава учинила погрешном, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом изјаве министра просвете да нема озбиљних имена међу… »
Вучић: Изјава Шарчевића погрешна, битан је сваки човек
Данас 31.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је уверен да министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић изјавом о људима из академске заједнице који су пружили подршку протестима „Један од пет милиона“… »
Блаћење „небитних“
Данас 31.01.2019
Око хиљаду чланова универзитетске заједнице који су дигли глас у одбрану јавног интереса, потписујући апел подршке грађанским протестима, у очима „свог“ министра су испали небитни. Министар просвете Младен Шарчевић оценио је да… »
Студенти ФПН-а најавили окупљање и шетњу за суботу у знак подршке професорима и асистентима
СЕЕбиз 31.01.2019
БЕОГРАД - Студенти београдског Факултета политичких наука (ФПН) најавили су да ће се у суботу, 2. фебруара окупити испред зграде факултета у знак подршке професорима, асистентима и сарадницима те установе који су подржали… »
Вести дана »

Приватно обезбеђење, фантомке и полицијски кордон: Опозиција не учествује у раду Скупштине Зајечара док се не уклони приватно обезбеђење (ВИДЕО)
Инсајдер пре 1 сатјош 30 повезаних

БИРН: Србија у Израел извезла више муниције за првих шест месеци 2025. него током целе рекордне прошле године
Нова пре 6 сатијош 8 повезаних

Шапић: Трг републике, Теразије, Васина улица - до 1. септембра пуштање саобраћаја
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Уживо страни најамници кренули на курск: Плаћеници из 6 земаља напали Русију – користили НАТО оружје!
Ало пре 9 минутајош 21 повезана