Povezane vesti
Marsijalu sinulo sunce posle Murinja - zvanično u Junajtedu do 2024, plata 15.000.000 po sezoni
Mozzart sport 31.01.2019
Brzonogi Francuz produžio ugovor s Crvenim đavolima. Otkako je Žoze Murinjo otišao iz Mančester Junajteda mnogo toga se promenilo. Ole Gunar Solskjer je došao na klupu, ekipa je počela da veže pobede, a i kod igrača je došlo do "nove podele karata"… »
Gotovo, sjajne vesti za "Đavole"!
Sportske.net 31.01.2019
Potpis koji se čekao. Kao što smo i najavili, Mančester junajted je spremio poslasticu za svoje navijače za kraj prelaznog roka. Naime, napadač ekipe sa "Old Traforda" Entoni Marsijal je potpisao novi ugovor sa klubom. Francuzu je saradnja sa "Đavolima"… »
Marsijal zvanično još pet godina na Old Trafordu (FOTO)
Vesti online 31.01.2019
Napadač Mančester Junajteda Entoni Marsijal potpisao je novi ugovor sa Crvenim đavolima. Nova saradnja će trajati do juna 2024. godine. - Volim ovaj klub. Od dana kada sam se pridružio osećam se kao deo porodice i počastvovan sam i oduševljen sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana

Pala litvanska vlada: Premijer Gintautas Paluckas podneo ostavku
Telegraf pre 12 minutajoš 3 povezane

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 2 minutajoš 1 povezana

"Uznemirava što je sramotni čin ispraćen ovacijama građana": Državna sekretarka MSP reagovala na scene pred Tompsonov koncert: "Očekujemo da nadležni u Hrvatskoj ovo osude i sankcionišu"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane