Povezane vesti
Najnovije istraživanje rejtinga i: dalje samo 3 stranke preko cenzusa, ali rast jednog igrača bode oči
Blic 01.02.2019
Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 55 odsto glasova, a samo još dve liste prešle bi cenzus, pokazuje istraživanje agencije "Faktor plus". U odnosu na istraživanje koje je ista agencija radila… »
Faktor plus: Za SNS 55 odsto glasova,iznad cenzusa SPS i SzS
Dnevnik 01.02.2019
BEOGRAD: Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 55 odsto glasova, a samo još dve liste prešle bi cenzus, pokazuje najnovije istraživanje agencije "Faktor plus". U odnosu na istraživanje koje je… »
Da su izbori SAD u nedelju, Srbija bi ovako glasala: Cenzus bi prešle samo 3 liste, evo i koje
Kurir 01.02.2019
BEOGRAD - Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 55 odsto glasova, a samo još dve liste prešle bi cenzus, pokazuje najnovije istraživanje agencije "Faktor plus". U odnosu na istraživanje koje je… »
Faktor plus: SNS 55 odsto, iznad cenzusa SzS i SPS
RTV 01.02.2019
BEOGRAD - Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 55 odsto glasova, a samo još dve liste prešle bi cenzus, pokazuje najnovije istraživanje agencije "Faktor plus". U odnosu na istraživanje koje je… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 42 minutajoš 63 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 8 satijoš 20 povezanih

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Generalna skupština UN podržava uspostavljanje nezavisne države Palestine
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana