Povezane vesti
Tramp za Njujork tajms: Razgovori o zidu su „gubitak vremena"
Radio 021 01.02.2019
Predsednik SAD je takođe negirao da je on meta istrage Roberta Mulera o mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine. AFP/Getty Intervju Trampa za Njujork tajms izašao je nakon što je predsednik SAD kontaktirao izdavača čuvenog lista… »
Tramp: Rozenstajn tvrdi da ja nisam meta Malerove istrage
Glas Amerike 01.02.2019
VAŠINGTON — Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu u četvrtak da je zamenik sekretara za pravosuđe Rod Rozenstajn uverio njegove advokate da predsednik nije cilj istrage specijalnog tužioca Roberta Malera, piše Njujork tajms. Tramp je… »
Trump tvrdi da nije 'meta' u istrazi o Rusiji
Al Jazeera 01.02.2019
Zamjenik javnog tužitelja je mojim advokatima rekao da ja nisam predmet istrage, kazao je američki predsjednik. Američki predsjednik Donald Trump je izjavio da nije predmet istrage specijalnog tužitelja Roberta Muellera o Rusiji, a uvjeravanja o tome… »
Tramp: Nisam "meta" u istrazi o Rusiji
RTV 01.02.2019
NJUJORK - Američki predsednik Donald Tramp rekao je da nije predmet istrage specijalnog tužioca Roberta Malera o Rusiji, a uveravanja o tome je, kaže, njegovim advokatima pružio zamenik javnog tužioca Rod Rozenstajn. "On je advokatima rekao da ja… »
Vesti dana »
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović posle pobede nad Virtusom: Posao mi je da budem ljut
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
"Gastoz mamin: Dečko?" Prva izjava sina Keti o "Eliti" i Nenadu, o Anđeli žestoko: "Ona je delulu žena"
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana