Povezane vesti

Devojka mi je zaplakala, a braća su vrištala: Jokić ispričao kako je dočekao vest da ide na Ol star (video)

Devojka mi je zaplakala, a braća su vrištala: Jokić ispričao kako je dočekao vest da ide na Ol star (video)

Telegraf 01.02.2019
Centar Denvera je prvi srpski igrač posle 15 godina koji će nastupiti na Ol staru, treći u istoriji. Odluka trenera iz NBA lige dovela je asa Denvera Nikolu Jokićai među 14 igrača, koji će nastupati za zapadnu konferenciju na Ol star meču u… »
Pre 30 godina sam čekao vhs kasetu sa Ol-stara 2 meseca, a danas... Emotivna poruka Miška Ražnatovića o Jokiću (foto)

Pre 30 godina sam čekao vhs kasetu sa Ol-stara 2 meseca, a danas... Emotivna poruka Miška Ražnatovića o Jokiću (foto)

Telegraf 01.02.2019
Agent srpskog košarkaša, koji će imati krunu karijere na NBA Ol-star meču, prisetio se kako je to izgledalo u prošlosti, kada nije ni sanjao da će poznavati učesnika jedne ovakve utakmice. Jedan od najzaslužnijih za neverovatnu karijeru Nikole… »
Ambasador Amerike čestitao Jokiću učešće na Ol-staru: Drago mi je da je jedan Srbin to uspeo!

Ambasador Amerike čestitao Jokiću učešće na Ol-staru: Drago mi je da je jedan Srbin to uspeo!

Telegraf 01.02.2019
Kajl Skat oduševljen je što je najbolji igrač Denvera biti učesnik spektakla u Šarlotu. Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat čestitao je košarkašu Denvera, Nikoli Jokiću, što je izabran za Ol-star i poručio da mu je drago što će Srbin posle 15… »
Barkli i o`Nil zvali Jokića i zezali ga zbog Ol stara: Kako voliš da te zovu Big Honey ili Joker? (video)

Barkli i o`Nil zvali Jokića i zezali ga zbog Ol stara: Kako voliš da te zovu Big Honey ili Joker? (video)

Telegraf 01.02.2019
Centar Denvera je treći Srbin koji će nastupati na revijalnoj egzibicionoj utakmici u NBA. Nikola Jokić je bio top tema večeri u NBA jer su ga treneri uvrstili među 14 igrača zapadne konferencije koji će nastupiti na Ol staru 17. februara u… »
Bravo: Nikola Jokić ide na NBA Ol star, treneri izabrali Srbina za glavni meč!

Bravo: Nikola Jokić ide na NBA Ol star, treneri izabrali Srbina za glavni meč!

Telegraf 01.02.2019
Poziv je dobio i Nikola Vučević, ali ne i Luka Dončić. Srbija će ponovo imati predstavnika na NBA Ol star meču! Posle Predraga Stojakovića, koji je 2004. godine učestvovao u ovom spektaklu, mesto u timu na glavnom meču zauzeće i Nikola Jokić… »

Vesti dana »