Повезане вести
Девојка ми је заплакала, а браћа су вриштала: Јокић испричао како је дочекао вест да иде на Ол стар (видео)
Телеграф 01.02.2019
Центар Денвера је први српски играч после 15 година који ће наступити на Ол стару, трећи у историји. Одлука тренера из НБА лиге довела је аса Денвера Николу Јокићаи међу 14 играча, који ће наступати за западну конференцију на Ол… »
Пре 30 година сам чекао вхс касету са Ол-стара 2 месеца, а данас... Емотивна порука Мишка Ражнатовића о Јокићу (фото)
Телеграф 01.02.2019
Агент српског кошаркаша, који ће имати круну каријере на НБА Ол-стар мечу, присетио се како је то изгледало у прошлости, када није ни сањао да ће познавати учесника једне овакве утакмице. Један од најзаслужнијих за невероватну… »
Амбасадор Америке честитао Јокићу учешће на Ол-стару: Драго ми је да је један Србин то успео!
Телеграф 01.02.2019
Кајл Скат одушевљен је што је најбољи играч Денвера бити учесник спектакла у Шарлоту. Амбасадор САД у Србији Кајл Скат честитао је кошаркашу Денвера, Николи Јокићу, што је изабран за Ол-стар и поручио да му је драго што ће… »
Баркли и о`Нил звали Јокића и зезали га због Ол стара: Како волиш да те зову Биг Хонеи или Јокер? (видео)
Телеграф 01.02.2019
Центар Денвера је трећи Србин који ће наступати на ревијалној егзибиционој утакмици у НБА. Никола Јокић је био топ тема вечери у НБА јер су га тренери уврстили међу 14 играча западне конференције који ће наступити на Ол стару 17… »
Браво: Никола Јокић иде на НБА Ол стар, тренери изабрали Србина за главни меч!
Телеграф 01.02.2019
Позив је добио и Никола Вучевић, али не и Лука Дончић. Србија ће поново имати представника на НБА Ол стар мечу! После Предрага Стојаковића, који је 2004. године учествовао у овом спектаклу, место у тиму на главном мечу заузеће и… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 11 минутајош 36 повезаних
Потврђено: Нетфликс купује Варнер Брос Дисцовери и ХБО Макс за 72 милијарде долара
Данас пре 10 минутајош 21 повезана
Одбор за културу и информисање није усвојио листу кандидата за деветог члана Савета РЕМ-а
НИН пре 2 сатајош 21 повезана
Влада Србије издвојила 603 милиона динара за уређење станица на прузи Нови Сад - Суботица
РТВ пре 1 сатјош 17 повезаних