Povezane vesti

Skat: Predsednik Tramp bi voleo da dođe u Srbiju

Skat: Predsednik Tramp bi voleo da dođe u Srbiju

Nova ekonomija 01.02.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat izjavio je da bi predsednik SAD Donald Tramp voleo da dođe u Srbiju. "Mislim da bi mu bilo jako lepo", kazao je Skat za televiziju Prva. On je rekao da bi pozdravio Trampovu posetu Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Skat: Tramp bi voleo da dođe u Srbiju

Skat: Tramp bi voleo da dođe u Srbiju

N1 Info 01.02.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat izjavio je da bi predsednik SAD Donald Tramp voleo da dođe u Srbiju. "Mislim da bi mu bilo jako lepo", kazao je Skat za televiziju Prva. On je rekao da bi pozdravio Trampovu posetu Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Kajl Skot: Demarkacija granice gde staje Kosovo, a počinje Srbije mora biti jasna

Kajl Skot: Demarkacija granice gde staje Kosovo, a počinje Srbije mora biti jasna

Beta 01.02.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da bi predsednik SAD Donald Tramp voleo da dodje u Srbiju. "Mislim da bi mu bilo jako lepo", kazao je Skot za televiziju Prva. On je rekao da bi pozdravio Trampovu posetu Srbiji. Skot je izjavio da SAD… »
Skot: Tramp bi voleo da poseti Srbiju

Skot: Tramp bi voleo da poseti Srbiju

Danas 01.02.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da bi predsednik SAD Donald Tramp voleo da dođe u Srbiju. „Mislim da bi mu bilo jako lepo“, kazao je Skot za televiziju Prva. On je rekao da bi pozdravio Trampovu posetu Srbiji. On je izjavio da mu je… »

Vesti dana »