Повезане вести

Скат: Председник Трамп би волео да дође у Србију

Скат: Председник Трамп би волео да дође у Србију

Нова економија 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скат изјавио је да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скат за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Скат: Трамп би волео да дође у Србију

Скат: Трамп би волео да дође у Србију

Н1 Инфо 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скат изјавио је да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скат за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Кајл Скот: Демаркација границе где стаје Косово, а почиње Србије мора бити јасна

Кајл Скот: Демаркација границе где стаје Косово, а почиње Србије мора бити јасна

Бета 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скот изјавио је данас да би председник САД Доналд Трамп волео да додје у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скот за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Скот: Трамп би волео да посети Србију

Скот: Трамп би волео да посети Србију

Данас 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скот изјавио је данас да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. „Мислим да би му било јако лепо“, казао је Скот за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »

Вести дана »