Повезане вести
Скат: Председник Трамп би волео да дође у Србију
Нова економија 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скат изјавио је да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скат за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Скат: Трамп би волео да дође у Србију
Н1 Инфо 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скат изјавио је да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скат за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Кајл Скот: Демаркација границе где стаје Косово, а почиње Србије мора бити јасна
Бета 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скот изјавио је данас да би председник САД Доналд Трамп волео да додје у Србију. "Мислим да би му било јако лепо", казао је Скот за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Скот: Трамп би волео да посети Србију
Данас 01.02.2019
Амбасадор САД у Србији Кајл Скот изјавио је данас да би председник САД Доналд Трамп волео да дође у Србију. „Мислим да би му било јако лепо“, казао је Скот за телевизију Прва. Он је рекао да би поздравио Трампову посету Србији… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 11 минутајош 43 повезане
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане