Povezane vesti
Džejms: Najteži deo u karijeri konačno je iza mene
Večernje novosti 01.02.2019
Nisam se u potpunosti oporavio. Recimo da sam na dobrom putu ka tome, na nekih 80 procenata – rekao je jedan od najboljih svetskih košarkaša današnjice. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms, posle duže pauze zbog povrede prepona, konačno… »
Džejms: Najteži deo karijere je konačno iza mene
N1 Info 01.02.2019
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa LeBron Džejms se posle duže pauze zbog povrede vratio na parket u noći između četvrtka i petka po srednjevropskom vremenu, učestvovaši u pobedi (123:120) svog tima protiv Klipersa. Kralj, koji je zbog povrede… »
Lejkersi bolji od Klipersa posle produžetka, 11 poena Marjanovića
Novi magazin 01.02.2019
Košarkaši Los Anđeles lejkersa pobedili su rano jutros ekipu Los Anđeles klipersa posle produžetka sa 123:120, predvođeni Lebronom Džejmsom koji se nakon 17 propuštenih utakmica zbog povrede vratio na teren. Džejmsu je jedna asistencija… »
Evroliga: Bajernu drama protiv Fenera, Barselona demolirala Olimpijakos, pobede Himkija i Basskonije
Večernje novosti 31.01.2019
Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu u Minhenu posle produžetaka Fenerbahče sa 90:86 (20:21, 9:13, 23:18, 14:14, 24:20), u utakmici 21. kola Evrolige. Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu u… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih