Povezane vesti

Džejms: Najteži deo u karijeri konačno je iza mene

Džejms: Najteži deo u karijeri konačno je iza mene

Večernje novosti 01.02.2019
Nisam se u potpunosti oporavio. Recimo da sam na dobrom putu ka tome, na nekih 80 procenata – rekao je jedan od najboljih svetskih košarkaša današnjice. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms, posle duže pauze zbog povrede prepona, konačno… »
Džejms: Najteži deo karijere je konačno iza mene

Džejms: Najteži deo karijere je konačno iza mene

N1 Info 01.02.2019
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa LeBron Džejms se posle duže pauze zbog povrede vratio na parket u noći između četvrtka i petka po srednjevropskom vremenu, učestvovaši u pobedi (123:120) svog tima protiv Klipersa. Kralj, koji je zbog povrede… »
Lejkersi bolji od Klipersa posle produžetka, 11 poena Marjanovića

Lejkersi bolji od Klipersa posle produžetka, 11 poena Marjanovića

Novi magazin 01.02.2019
Košarkaši Los Anđeles lejkersa pobedili su rano jutros ekipu Los Anđeles klipersa posle produžetka sa 123:120, predvođeni Lebronom Džejmsom koji se nakon 17 propuštenih utakmica zbog povrede vratio na teren. Džejmsu je jedna asistencija… »
Evroliga: Bajernu drama protiv Fenera, Barselona demolirala Olimpijakos, pobede Himkija i Basskonije

Evroliga: Bajernu drama protiv Fenera, Barselona demolirala Olimpijakos, pobede Himkija i Basskonije

Večernje novosti 31.01.2019
Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu u Minhenu posle produžetaka Fenerbahče sa 90:86 (20:21, 9:13, 23:18, 14:14, 24:20), u utakmici 21. kola Evrolige. Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu u… »

Vesti dana »