Povezane vesti

Da jk ostavi duška zbog vranješa, ne bi bila prva! Bosanski fudbaler naširoko rastura brakove: Evo čija drugarica je…

Da jk ostavi duška zbog vranješa, ne bi bila prva! Bosanski fudbaler naširoko rastura brakove: Evo čija drugarica je…

Kurir 01.02.2019
Jelena Karleuša, kako prenose domaći mediji, mršti se kad Vranješu samo ime spomenu u njenom društvu! Iako se priča kako pokušava da joj se približi, ona ne želi ni da čuje i veoma burno reaguje na svaku njegovu poruku upućenu njoj. Dok je on… »
Mira Škorić stala na Karleušinu stranu i žestoko osula paljbu po Vranješu: “Taj najobičniji kuvani pacov”

Mira Škorić stala na Karleušinu stranu i žestoko osula paljbu po Vranješu: “Taj najobičniji kuvani pacov”

Svet & Skandal 01.02.2019
Mira Škorić stala je u odbranu Jelene Karleuše i žestoko kritikovala Ognjena Vranješa nakon skandala o kojem se uveliko piše u medijima. Pevačica je navela da je JK stoički ovo podnela. “Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički… »
Mira Škorić oštro: Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav zakon?!

Mira Škorić oštro: Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav zakon?!

Svet plus 01.02.2019
Oštro! Mira Škorić sigurna je da je Vranješ Karleuši namestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostojanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila. Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav… »

Vesti dana »