Povezane vesti
Babić: Iako sam bio samo saputnik, podnosim neopozivu ostavku
Srbija danas 01.02.2019
Vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić potvrdio je u izjavi Tanjugu da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život. - Izgubljen je jedan ljudski zivot. Za mene kao coveka… »
Tekst ostavke Zorana Babića: Nije morao Vučić da mi naredi, znao sam šta mi je činiti
Jugmedia 01.02.2019
Dosadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić, prilikom podnošenja neopozive ostavke na to mesto, saopštio je da je “za njega kao čoveka sasvim dovoljno to što je izgubljen ljudski život da više ne obavlja funkciju na kojoj je zatečen u… »
Vesti dana »

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka samo zato što je branio opštinu
Kurir pre 23 minutajoš 12 povezanih

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Gazi, uključujući političkog lidera Hamasa
Nova pre 59 minutajoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih