Povezane vesti
Meteorit pao na Kubu: Čule se eksplozije, polupani prozori, kamenje padalo na zemlju (video)
Kurir 01.02.2019
Mali meteorit pao je na Kubu, a meštani kažu da su čuli zvuke eksplozija. Na nebu se mogu videti tragovi meteorita. Nema naznaka da je iko povređen, ali pojedini prozori su polupani. #BREAKING Loud explosions heard over #ValledeVinales #PinarDelRio… »
Eksplodirao meteor iznad Kube, zasuo kuće! (video)
Mondo 01.02.2019
Meteor eksplodirao u vazduhu iznad zapadne Kube. Kiša meteorita zasula kuće posle dve jake eksplozije... Prozori su porazbijani, a meteoriti su padali svuda. #BREAKING: Just got this video from a friend in #PinardelRio who says they think the trail in… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
MUP: U Kruševcu presečen lanac međunarodnih krijumčarskih kanala za trgovinu kućnim ljubimcima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane