Повезане вести
Убио вршњака због дуга: Стравични злочин шокирао грађане Мостара
Блиц 02.02.2019
Скоро до поноћи синоћ је трајао увиђај на некадашњем рударском копу Виховићи у Мостару, где је у 19.30 сати Ј. Џ.(17) хицима из аутоматског оружја изрешетао свог вршњака Д. В. Ј. Џ. се након свирепог убиства сам пријавио… »
Детаљи стравичног убиства у Мостару: Тинејџер изрешетао вршњака због дугова, па се сам пријавио полицији (фото)
Курир 02.02.2019
Скоро до поноћи синоћ је трајао увиђај на некадашњем рударском копу Виховићи у Мостару, где је Ј. Џ. (17) хицима из аутоматског оружја изрешетао свог вршњака Д. В. Ј. Џ. се након свирепог убиства сам пријавио полицији… »
Велика трагедија: Тинејџер убио вршњака пуцњем из пиштоља
Вечерње новости 01.02.2019
Према првим информацијама, тинејџер (17) је из ватреног оружја убио свог вршњака, након чега се сам пријавио полицији. У Мостару се вечерас, како је незванично потврђено, догодило убиство, пише аваз.ба. Према првим… »
Убиство у Мостару: Младић (18) упуцао вршњака, па позвао полицију
Блиц 01.02.2019
Један мушкарац убијен је вечерас на некадашњем копу рудника Виховићи, потврдио је Срни портпарол МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић. -У полицију се јавила једна мушка особа да је извршила убиство. Полиција је… »
Вести дана »
Ђоковић неуспешан у финалу Аустралијан опена: Алкараз најмлађи освјач "каријерног гренд слема"
Еуроневс пре 55 минутајош 69 повезаних
"Не одустајемо од борбе за правду": Студенти и грађани у Новом Саду и Нишу обележили 15 месеци од пада надстрешнице
НИН пре 25 минутајош 21 повезана
До сада стигло 1,4 милиона пријава за упис нелегалних објеката, рок неће бити продужен
РТВ Нови Пазар пре 3 сатајош 18 повезаних
"Украјина је спремна": Зеленски објавио када почињу нови преговори с Русијом и Америком
Мондо пре 1 сатјош 19 повезаних