Povezane vesti

Ubio vršnjaka zbog duga: Stravični zločin šokirao građane Mostara

Ubio vršnjaka zbog duga: Stravični zločin šokirao građane Mostara

Blic 02.02.2019
Skoro do ponoći sinoć je trajao uviđaj na nekadašnjem rudarskom kopu Vihovići u Mostaru, gde je u 19.30 sati J. Dž.(17) hicima iz automatskog oružja izrešetao svog vršnjaka D. V. J. Dž. se nakon svirepog ubistva sam prijavio policiji. Policija… »
Detalji stravičnog ubistva u Mostaru: Tinejdžer izrešetao vršnjaka zbog dugova, pa se sam prijavio policiji (foto)

Detalji stravičnog ubistva u Mostaru: Tinejdžer izrešetao vršnjaka zbog dugova, pa se sam prijavio policiji (foto)

Kurir 02.02.2019
Skoro do ponoći sinoć je trajao uviđaj na nekadašnjem rudarskom kopu Vihovići u Mostaru, gde je J. Dž. (17) hicima iz automatskog oružja izrešetao svog vršnjaka D. V. J. Dž. se nakon svirepog ubistva sam prijavio policiji. Policija je nakon… »
Velika tragedija: Tinejdžer ubio vršnjaka pucnjem iz pištolja

Velika tragedija: Tinejdžer ubio vršnjaka pucnjem iz pištolja

Večernje novosti 01.02.2019
Prema prvim informacijama, tinejdžer (17) je iz vatrenog oružja ubio svog vršnjaka, nakon čega se sam prijavio policiji. U Mostaru se večeras, kako je nezvanično potvrđeno, dogodilo ubistvo, piše avaz.ba. Prema prvim informacijama, tinejdžer (17)… »
Ubistvo u Mostaru: Mladić (18) upucao vršnjaka, pa pozvao policiju

Ubistvo u Mostaru: Mladić (18) upucao vršnjaka, pa pozvao policiju

Blic 01.02.2019
Jedan muškarac ubijen je večeras na nekadašnjem kopu rudnika Vihovići, potvrdio je Srni portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić. -U policiju se javila jedna muška osoba da je izvršila ubistvo. Policija je izašla na lice… »

Vesti dana »