Повезане вести
Убио вршњака због дуга: Стравични злочин шокирао грађане Мостара
Блиц 02.02.2019
Скоро до поноћи синоћ је трајао увиђај на некадашњем рударском копу Виховићи у Мостару, где је у 19.30 сати Ј. Џ.(17) хицима из аутоматског оружја изрешетао свог вршњака Д. В. Ј. Џ. се након свирепог убиства сам пријавио… »
Детаљи стравичног убиства у Мостару: Тинејџер изрешетао вршњака због дугова, па се сам пријавио полицији (фото)
Курир 02.02.2019
Скоро до поноћи синоћ је трајао увиђај на некадашњем рударском копу Виховићи у Мостару, где је Ј. Џ. (17) хицима из аутоматског оружја изрешетао свог вршњака Д. В. Ј. Џ. се након свирепог убиства сам пријавио полицији… »
Велика трагедија: Тинејџер убио вршњака пуцњем из пиштоља
Вечерње новости 01.02.2019
Према првим информацијама, тинејџер (17) је из ватреног оружја убио свог вршњака, након чега се сам пријавио полицији. У Мостару се вечерас, како је незванично потврђено, догодило убиство, пише аваз.ба. Према првим… »
Убиство у Мостару: Младић (18) упуцао вршњака, па позвао полицију
Блиц 01.02.2019
Један мушкарац убијен је вечерас на некадашњем копу рудника Виховићи, потврдио је Срни портпарол МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић. -У полицију се јавила једна мушка особа да је извршила убиство. Полиција је… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 21 минутајош 39 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане

Истражна комисија уједињених нација: "Израел спроводи геноцид у Гази!"
Курир пре 10 минутајош 20 повезаних