Повезане вести
Манојловић: Опозиција нема програм, протест узалудан
Дневник 02.02.2019
БЕРЛИН: Глумац Предраг Мики Манојловић сматра да данашња опозиција у Србији нема програм и да је њихов протест узалудан. Манојловић је, у интервјуу за Дојче веле, упитан како гледа на политички ангажман глумаца, одговорио да су… »
Прослављени глумац Мики Манојловић о српској опозицији: Они немају програм, протести су узалудни, а културу су уништиле…
Курир 02.02.2019
Без длаке на језику Све партије су искористиле уметнике, од деведесетих, па касније. Уметници се искоришћавају на почетку. А тако ће бити и сада, каже Мики Манојловић. Прослављени глумац Предраг Мики Манојловић оценио је да… »
Мики Манојловић: Протест опозиције узалудан, поново ће уметници бити искоришћени
Радио 021 02.02.2019
Глумац Предраг Мики Манојловић изјавио је да данашња опозиција нема програм и да се не би љутио ако би Србија признала Косово. "Ја не бих био љут да Србија призна Косово. Мислим да са свим грешкама које су прављене у… »
Мики Манојловић: Не бих се љутио да Србија призна Косово
Курир 02.02.2019
Ово што се сад догађа није крај. То је неверендинг стори. Треба наћи неко решење, али га тренутно нема на видику. Тешко је то. Не смемо да заборавимо да је српска држава тамо створена... БЕОГРАД - Глумац Предраг Мики Манојловић… »
Мики Манојловић: Протест опозиције узалудан, и сада ће уметници бити искоришћени
Н1 Инфо 02.02.2019
Прослављени глумац Предраг Мики Манојловић изјавио је за Дојче веле да данашња опозиција нема програм и да се не би љутио ако би Србија признала Косово. "Ја не бих био љут да Србија призна Косово. Мислим да са свим грешкама… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 минутјош 29 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних