Povezane vesti
Manojlović: Opozicija nema program, protest uzaludan
Dnevnik 02.02.2019
BERLIN: Glumac Predrag Miki Manojlović smatra da današnja opozicija u Srbiji nema program i da je njihov protest uzaludan. Manojlović je, u intervjuu za Dojče vele, upitan kako gleda na politički angažman glumaca, odgovorio da su sve partije… »
Proslavljeni glumac Miki Manojlović o srpskoj opoziciji: Oni nemaju program, protesti su uzaludni, a kulturu su uništile…
Kurir 02.02.2019
Bez dlake na jeziku Sve partije su iskoristile umetnike, od devedesetih, pa kasnije. Umetnici se iskorišćavaju na početku. A tako će biti i sada, kaže Miki Manojlović. Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović ocenio je da današnja opozicija u… »
Miki Manojlović: Protest opozicije uzaludan, ponovo će umetnici biti iskorišćeni
Radio 021 02.02.2019
Glumac Predrag Miki Manojlović izjavio je da današnja opozicija nema program i da se ne bi ljutio ako bi Srbija priznala Kosovo. "Ja ne bih bio ljut da Srbija prizna Kosovo. Mislim da sa svim greškama koje su pravljene u poslednjih 110 godina sa srpske… »
Miki Manojlović: Ne bih se ljutio da Srbija prizna Kosovo
Kurir 02.02.2019
Ovo što se sad događa nije kraj. To je neverending stori. Treba naći neko rešenje, ali ga trenutno nema na vidiku. Teško je to. Ne smemo da zaboravimo da je srpska država tamo stvorena... BEOGRAD - Glumac Predrag Miki Manojlović jednom prilikom… »
Miki Manojlović: Protest opozicije uzaludan, i sada će umetnici biti iskorišćeni
N1 Info 02.02.2019
Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović izjavio je za Dojče vele da današnja opozicija nema program i da se ne bi ljutio ako bi Srbija priznala Kosovo. "Ja ne bih bio ljut da Srbija prizna Kosovo. Mislim da sa svim greškama koje su pravljene u… »
Vesti dana »
Tri meseca nakon tragedije sva tri mosta u Novom Sadu bila blokirana tri sata, Most slobode ostaje blokiran do sutra popodne (video)
RTV pre 56 minutajoš 56 povezanih
Veliki preokret FMP-a i pobeda u srpskom derbiju: Drama u Železniku završena kako su "panteri" hteli
Mondo pre 37 minutajoš 30 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 8 satijoš 23 povezane