Povezane vesti
Rusi zaplenili japanski ribarski brod
RTS 02.02.2019
Ruske vlasti zaplenile su japanski brod za lov na rakove, sa 10 članova posade, u Japanskom moru, prenose japanski mediji. Ruske vlasti tvrde da je brod nelegalno vršio operacije u isključivoj ekonomskoj zoni te zemlje. Ruski zvaničnici rekli su da se… »
Rusija zaplenila japanski brod
Novi magazin 02.02.2019
Ruske vlasti su zaplenile japanski brod za lov na rakove, s 10 članova posade, i uputile ga u luku Nahodka, na ruskom Dalekom istoku, naveo je danas jedan ruski zvaničnik. Prema navodima jednog zvaničnika iz japanske prefekture Šimane, članovi posade… »
Ruske vlasti zaplenile japanski brod za lov na rakove
N1 Info 02.02.2019
Ruske vlasti su zaplenile japanski brod za lov na rakove, s 10 članova posade, i uputile ga u luku Nahodka, na ruskom Dalekom istoku, naveo je jedan ruski zvaničnik. Prema navodima jednog zvaničnika iz japanske prefekture Šimane, članovi posade broda "68… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 45 povezanih

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 1 satjoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane