Povezane vesti
Zatvori oči i ne gledaj gde udaraš, rekli su dečaku od 7 godina: Ja sam majka devetogodišnjaka i neću više da žmurim na ovaj…
Telegraf 02.02.2019
"On kupuje stvari kod Kineza": Te reči je izgovorio moj sin, a onda i da je njegovog druga stric savetovao da zatvori oči i ne gleda gde udara druge. Tri slučaja vršnjačkog nasilja među učenicima dogodila su se za kratko vreme u tri grada, u Kragujevcu… »
Tužilaštvo: POSTUPAK protiv učenika koji je pesničio vršnjaka u školi; dečak zadobio POTRES MOZGA
InfoKG 02.02.2019
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće postupak protiv učenika trećeg razreda Prve tehničke škole V.L. osumnjičenog da je pesnicom udario R.R, učenika drugog razreda te škole, koji je zadobio potres mozga. Portparolka Višeg javnog tužilaštva Vesna… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 12 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojio 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Insajder pre 3 satajoš 12 povezanih
Španija ima novu veliku nadu svetskog tenisa, Hodar osvojio prvi trofej u karijeri
Sportske.net pre 42 minutajoš 19 povezanih