Povezane vesti
Zatvori oči i ne gledaj gde udaraš, rekli su dečaku od 7 godina: Ja sam majka devetogodišnjaka i neću više da žmurim na ovaj…
Telegraf 02.02.2019
"On kupuje stvari kod Kineza": Te reči je izgovorio moj sin, a onda i da je njegovog druga stric savetovao da zatvori oči i ne gleda gde udara druge. Tri slučaja vršnjačkog nasilja među učenicima dogodila su se za kratko vreme u tri grada, u Kragujevcu… »
Tužilaštvo: POSTUPAK protiv učenika koji je pesničio vršnjaka u školi; dečak zadobio POTRES MOZGA
InfoKG 02.02.2019
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće postupak protiv učenika trećeg razreda Prve tehničke škole V.L. osumnjičenog da je pesnicom udario R.R, učenika drugog razreda te škole, koji je zadobio potres mozga. Portparolka Višeg javnog tužilaštva Vesna… »
Vesti dana »

Stradale dve žene! Požar u Rakovici: Ostale zarobljene u stanu, dim kulja i dalje, vatrogasci na licu mesta
Blic pre 13 minutajoš 34 povezane

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 33 minutajoš 32 povezane

Od sledeće nedelje ova pojava praviće problem! Oglasio se RHMZ: Nakon toplih dana, ponovo preokret
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih