Povezane vesti
"Mislila sam na jednu osobu": Jelena Rozga otkrila da je zaista plakala u spotu
Blic 02.02.2019
Jelena Rozga konačno je rešila sve sumnje oko toga da li je u pesmi "Proleće", koju je nedavno objavila, zaista plakala, ili je sve bila gluma. Naime, ona se putem video linka javila u "Jutarnji program" i izvinila se, jer je bolesna. - Ja sam napolju… »
Mislila sam samo na jednu osobu... Jelena Rozga snimala spot sva u suzama, a sada priznaje da ništa nije bila gluma!
Kurir 02.02.2019
Jelena Rozga se videolinkom javila u jutarnju emisiju, a kako kaže, nije se dobro osećala tog jutra. "Ja sam napolju jer nakon razgovora moram ići kod doktora, imam visoku temperaturu pa se ne osećam najbolje, ali sam tu za vas", rekla je. Jovanu… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 3 satajoš 1 povezana