Povezane vesti

Gruevski: Vratiću se u Makedoniju, u Budimpešti sam privremeno

Gruevski: Vratiću se u Makedoniju, u Budimpešti sam privremeno

RTS 02.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je dobio politički azil u Mađarskoj, izjavio je da je Makedoniju napustio po standardnoj proceduri, odnosno, da je otišao u mađarsku ambasadu u Tirani, gde je, kako navodi, zbog bezbednosnih razloga… »
Gruevski: Napustio sam Makedoniju zbog informacija da će me likvidirati u zatvoru

Gruevski: Napustio sam Makedoniju zbog informacija da će me likvidirati u zatvoru

Al Jazeera 02.02.2019
Bivši makedonski premijer nije želio javno kazati ko je stajao iza njegove potencijalne likvidacije, jer još nema dokaze. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je dobio politički azil u Mađarskoj, izjavio je da je Makedoniju napustio po… »
Gruevski u ekskluzivnom intervju: Aktuelni vlasti u Makedoniji neka otkriju kako sam pobegao

Gruevski u ekskluzivnom intervju: Aktuelni vlasti u Makedoniji neka otkriju kako sam pobegao

Večernje novosti 02.02.2019
U ekskluzivnom intervju za TV Sitel, on je na pitanje da li je dobio pomoć aktuelne makedonske vlasti u pripremanju bekstva, negativno odgovorio. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je pobegao u Mađarsku, nije hteo da otkrije kako je… »
Gruevski: Aktuelni vlasti u Makedoniji neka otkriju kako sam pobegao

Gruevski: Aktuelni vlasti u Makedoniji neka otkriju kako sam pobegao

RTV 02.02.2019
BUDIMPEŠTA - Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je pobegao u Mađarsku, nije hteo da otkrije kako je prešao makedonsko-albansku granicu, i poručio da ostavlja da se time pozabavi aktuelna vlast u Makedoniji. U ekskluzivnom intervju za TV… »
Gruevski: Evo kako sam napustio Makedoniju

Gruevski: Evo kako sam napustio Makedoniju

Mondo 02.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je u prvom intervjuu posle bekstva u Mađarsku da je Makedoniju napustio "mnogo jednostavno" i da u tome nije imao pomoć vlasti. Foto: MONDO, Mario Milojević "Vlast (Zorana Zeva) da mi pomogne? Ne… »
Gruevski se oglasio prvi put posle bekstva: Lako sam otišao u Albaniju, a neka vlast otkrije kako!

Gruevski se oglasio prvi put posle bekstva: Lako sam otišao u Albaniju, a neka vlast otkrije kako!

Kurir 02.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je u prvom intervjuu posle bekstva u Mađarsku da je Makedoniju napustio "mnogo jednostavno" i da u tome nije imao pomoć vlasti. "Vlast (Zorana Zeva) da mi pomogne? Ne. Vlast da može nešto drugo loše… »
Gruevski objasnio svoj beg: Veoma jednostavno sam otišao u Albaniju

Gruevski objasnio svoj beg: Veoma jednostavno sam otišao u Albaniju

N1 Info 02.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je u prvom intervjuu posle bekstva u Mađarsku da je Makedoniju napustio "mnogo jednostavno" i da u tome nije imao pomoć vlasti. "Vlast (Zorana Zeva) da mi pomogne? Ne. Vlast da može nešto drugo loše… »

Vesti dana »