Повезане вести
Ексклузивно: У Москви се рађа нови симбол Београда
Вечерње новости 03.02.2019
Александар Рукавишњиков о раду на споменику Стефану Немањи. Први делови стижу у српску престоницу већ у мају. ДЕЛЕГАЦИЈА из Србије је посетила атеље вајара Александра Рукавишњикова у Москви, у коме настаје споменик Стефану… »
Споменик Стефану Немањи у Београду биће висок 28 метара, први делови у мају
Н1 Инфо 03.02.2019
Скоро половина радова на споменику Стефану Немањи завршена је и изливена у бронзи. Како пишу " Вечерње новости", први делови монументалне скулптуре у Београд ће стићи у мају. "Допада ми се пројекат уређења Савског трга на коме… »
На плато испред старе Железничке станице стиже поклон из Москве: Споменик Стефану Немањи ускоро у центру Савског трга
Телеграф 03.02.2019
Замишљено је да споменик Стефану Немањи буде постављен испред садашње железничке станице, на средини Савског трга, и да буде видљив са Трга Славија. Скоро половина радова на споменику оснивачу српске средњовековне државе… »
Споменик Стефану Немањи у Београду биће висок 28 метара, први делови стижу у мају
Радио 021 03.02.2019
Скоро половина радова на споменику Стефану Немањи завршена је и изливена у бронзи. Како пишу "Вечерње новости", први делови монументалне скулптуре у Београд ће стићи у мају. "Допада ми се пројекат уређења Савског трга на коме… »
Вести дана »
Павловић (Ми - Глас из народа): Подржаћемо предлог за оцену уставности закона о згради Генералштаба
Бета пре 15 минутајош 38 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији: евродизел 198, бензин 182 динара по литру
Наслови.аи пре 1 минутјош 36 повезаних
Припремите кишобране Сутра киша и ветар у Србији, а ево када се очекује разведравање
Ало пре 2 сатајош 29 повезаних
„Председник вероватно против мене има нешто лично“: Дијана Хрка за Недељник о досадашњем штрајку
Недељник пре 2 сатајош 24 повезане