Повезане вести

Рикало: Моја смена у Влади Косова доказ да за Србе нема места у косовским институцијама

Рикало: Моја смена у Влади Косова доказ да за Србе нема места у косовским институцијама

Нови магазин 03.02.2019
Функционер Српске листе и бивши министар пољопривреде, шумарства и руралног развоја Косова Ненад Рикало оценио је данас да је његова смена доказ да за Србе нема места у косовским институцијама ни на тој територији. Рикало је за… »
Политика ко ће кога да превари у Приштини

Политика ко ће кога да превари у Приштини

РТС 03.02.2019
Последњих 20 година у Приштини је владао механизам "како Американци кажу", али је он последња два месеца нестао, каже Ненад Рикало за РТС. Истиче да у Приштини влада атмосфера ко ће кога да превари, при чему је Харадинајева… »
Рикало: Моја смена доказ да за Србе нема места у косовским институцијама

Рикало: Моја смена доказ да за Србе нема места у косовским институцијама

Н1 Инфо 03.02.2019
Функционер Српске листе и бивши министар пољопривреде, шумарства и руралног развоја Косова Ненад Рикало оценио је да је његова смена доказ да за Србе нема места у косовским институцијама ни на тој територији. Рикало је за РТС… »
Добио разрешење у смс поруци! Харадинај сменио Рикала телефонском поруком, министар тврди: Лакнуло ми је, тешко је борити се…

Добио разрешење у смс поруци! Харадинај сменио Рикала телефонском поруком, министар тврди: Лакнуло ми је, тешко је борити се…

Телеграф 03.02.2019
- Лакнуло ми је на неки начин када ме Харадинај разрешио, јер је тешко борити се у Приштини за интересе свог народа, али је осећај да се борите за своје и за неки виши интерес то нешто што вас храни да можете да опстанете у тој… »

Вести дана »