Povezane vesti

Rikalo: Moja smena u Vladi Kosova dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama

Rikalo: Moja smena u Vladi Kosova dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama

Novi magazin 03.02.2019
Funkcioner Srpske liste i bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Kosova Nenad Rikalo ocenio je danas da je njegova smena dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama ni na toj teritoriji. Rikalo je za Radio-televiziju Srbije… »
Politika ko će koga da prevari u Prištini

Politika ko će koga da prevari u Prištini

RTS 03.02.2019
Poslednjih 20 godina u Prištini je vladao mehanizam "kako Amerikanci kažu", ali je on poslednja dva meseca nestao, kaže Nenad Rikalo za RTS. Ističe da u Prištini vlada atmosfera ko će koga da prevari, pri čemu je Haradinajeva struja dobila veliku… »
Rikalo: Moja smena dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama

Rikalo: Moja smena dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama

N1 Info 03.02.2019
Funkcioner Srpske liste i bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Kosova Nenad Rikalo ocenio je da je njegova smena dokaz da za Srbe nema mesta u kosovskim institucijama ni na toj teritoriji. Rikalo je za RTS rekao da nije dobio… »
Dobio razrešenje u sms poruci! Haradinaj smenio Rikala telefonskom porukom, ministar tvrdi: Laknulo mi je, teško je boriti se…

Dobio razrešenje u sms poruci! Haradinaj smenio Rikala telefonskom porukom, ministar tvrdi: Laknulo mi je, teško je boriti se…

Telegraf 03.02.2019
- Laknulo mi je na neki način kada me Haradinaj razrešio, jer je teško boriti se u Prištini za interese svog naroda, ali je osećaj da se borite za svoje i za neki viši interes to nešto što vas hrani da možete da opstanete u toj borbi - rekao je… »

Vesti dana »