Povezane vesti
Tereza Mej: Bregzit će biti 29. marta ove godine
Nova ekonomija 03.02.2019
Britanska premijerka Tereza Mej ostaje odlučna u primeni Bregzita u predviđenom roku, 29. marta, navodeći da će nastaviti da traži od Brisela ustupke o dogovoru o razlazu, uprkos kategoričnom odbijaju Evropske unije (EU) da ponovo pregovara. "Odlučna sam… »
Tereza Mej odlučna da Bregzit bude 29. marta
N1 Info 03.02.2019
Britanska premijerka Tereza Mej ostaje odlučna u primeni Bregzita u predviđenom roku, 29. marta, navodeći da će nastaviti da traži od Brisela ustupke o dogovoru o razlazu, uprkos kategoričnom odbijaju Evropske unije (EU) da ponovo pregovara. "Odlučna sam… »
Britanska premijerka odlučna da Bregzit bude 29. marta
Danas 03.02.2019
Britanska premijerka Tereza Mej ostaje odlučna u primeni Bregzita u predvidjenom roku, 29. marta, navodeći da će nastaviti da traži od Brisela ustupke o dogovoru o razlazu, uprkos kategoričnom odbijaju Evropske unije (EU) da ponovo pregovara. „Odlučna… »
Vesti dana »

Sneg ugrozio saobraćaj na jugu Srbije: Problemi u opštini Surdulica
Jug press pre 35 minutajoš 129 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi neće nikome da dopuste da preuzme kompaniju
N1 Info pre 34 minutajoš 18 povezanih

Vučić odgovorio zašto je tajno otvorio prugu, pa rekao da mu je žao što sa njim nisu Vesić, Toma Mona i Anita Dimovski
Nova pre 5 minutajoš 62 povezane

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 15 povezanih