Povezane vesti
Tragedija: Bivši rukometni reprezentativac Srbije Novak Bošković izvršio samoubistvo u svojoj kući u Crvenki
Blic 03.02.2019
Poznati rukometaš i bivši reprezentativac Srbije Novak Bošković (29) izvršio je samoubistvo u svojoj kući u Crvenki, saznaje "Blic". Kako nezvanično saznajemo, Bošković je iz pištolja u legalnom posedu sebi ispalio metak glavu. U tom trenutku u stanu je… »
Rukometaš Novak Bošković izvršio samoubistvo
Politika 03.02.2019
Poznati rukometaš i bivši reprezentativac Srbije Novak Bošković izvršio je danas samoubistvo u svojoj kući u Crvenki, javljaju beogradski mediji. Motiv samoubistva Boškovića (29) za sada nije poznat i biće utvrđen tokom istrage, prenosi Tanjug. On je… »
Ko je bio Novak Bošković? "Princ Izraela" razočaran u srpski rukomet
Večernje novosti 03.02.2019
Iako sam zabeležio dvadesetak nastupa, video sam mnogo stvari i ne bojim se da pričam o tome, situacija je katastrofa i mora da se promeni sve iz korena, pričao je Bošković o reprezentaciji Srbije. Vest o tragičnoj smrti Novaka Boškovića bivšeg… »
Ko je bio rukometaš koji je podigao ruku na sebe: Poslednji intervju Novaka Boškovića: Javnost treba da zna sve o…
Blic 03.02.2019
Vest da je srpski rukometaš Novak Bošković izvršio samoubistvo potresla je sve ljubitelje sporta i celokupnu javnost u Srbiji. Kako nezvanično saznajemo, Bošković je iz pištolja u legalnom posedu sebi ispalio metak glavu. U tom trenutku u stanu je bila… »
Velika tragedija: Rukometaš Novak Bošković (29) se ubio u kući u Crvenki
Večernje novosti 03.02.2019
Poznati rukometaš i bivši reprezentativac Srbije Novak Bošković (29) ubio se danas u kući u Crvenki. Poznati rukometaš i bivši reprezentativac Srbije Novak Bošković (29) ubio se danas u kući u Crvenki, potvrđeno je Novostima. On je iz pištolja u legalnom… »
"Potpuno sam Šokiran": Božidar Đurković za Blicsport: Novak je bio pošten i čestit momak
Blic 03.02.2019
Predsednik rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je za "Blic" da je šokiran vešću da je rukometaš Novak Bošković izvršio samoubistvo. - Šokiran sam. Sve najbolje mislim o njemu. Bio je pošten, čestit momak i ne znam šta je bio motiv da digne… »
Vesti dana »
VJT demantuje ponovni dolazak policije na Filozofski fakultet, dekan potvrdio preuzimanje dokumenta
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 35 povezanih
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih