Повезане вести

Трагедија: Бивши рукометни репрезентативац Србије Новак Бошковић извршио самоубиство у својој кући у Црвенки

Трагедија: Бивши рукометни репрезентативац Србије Новак Бошковић извршио самоубиство у својој кући у Црвенки

Блиц 03.02.2019
Познати рукометаш и бивши репрезентативац Србије Новак Бошковић (29) извршио је самоубиство у својој кући у Црвенки, сазнаје "Блиц". Како незванично сазнајемо, Бошковић је из пиштоља у легалном поседу себи испалио метак главу. У… »
Рукометаш Новак Бошковић извршио самоубиство

Рукометаш Новак Бошковић извршио самоубиство

Политика 03.02.2019
Познати рукометаш и бивши репрезентативац Србије Новак Бошковић извршио је данас самоубиство у својој кући у Црвенки, јављају београдски медији. Мотив самоубиства Бошковића (29) за сада није познат и биће утврђен током истраге… »
Ко је био Новак Бошковић? "Принц Израела" разочаран у српски рукомет

Ко је био Новак Бошковић? "Принц Израела" разочаран у српски рукомет

Вечерње новости 03.02.2019
Иако сам забележио двадесетак наступа, видео сам много ствари и не бојим се да причам о томе, ситуација је катастрофа и мора да се промени све из корена, причао је Бошковић о репрезентацији Србије. Вест о трагичној смрти Новака… »
Ко је био рукометаш који је подигао руку на себе: Последњи интервју Новака Бошковића: Јавност треба да зна све о…

Ко је био рукометаш који је подигао руку на себе: Последњи интервју Новака Бошковића: Јавност треба да зна све о…

Блиц 03.02.2019
Вест да је српски рукометаш Новак Бошковић извршио самоубиство потресла је све љубитеље спорта и целокупну јавност у Србији. Како незванично сазнајемо, Бошковић је из пиштоља у легалном поседу себи испалио метак главу. У том… »
Велика трагедија: Рукометаш Новак Бошковић (29) се убио у кући у Црвенки

Велика трагедија: Рукометаш Новак Бошковић (29) се убио у кући у Црвенки

Вечерње новости 03.02.2019
Познати рукометаш и бивши репрезентативац Србије Новак Бошковић (29) убио се данас у кући у Црвенки. Познати рукометаш и бивши репрезентативац Србије Новак Бошковић (29) убио се данас у кући у Црвенки, потврђено је Новостима. Он… »
"Потпуно сам Шокиран": Божидар Ђурковић за Блицспорт: Новак је био поштен и честит момак

"Потпуно сам Шокиран": Божидар Ђурковић за Блицспорт: Новак је био поштен и честит момак

Блиц 03.02.2019
Председник рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић рекао је за "Блиц" да је шокиран вешћу да је рукометаш Новак Бошковић извршио самоубиство. - Шокиран сам. Све најбоље мислим о њему. Био је поштен, честит момак и не знам шта… »

Вести дана »