Повезане вести

Антић: ЕУ да реагује на претње Пацолија Дачићу

Антић: ЕУ да реагује на претње Пацолија Дачићу

Политика 04.02.2019
Претња Беџета Пацолија Ивици Дачићу не сме остати без оштре реакције међународне заједнице, а пре свега Европске уније, истакао је данас функционер СПС-а Александар Антић. „Беџет Пацоли прешао је сваку границу цивилизованог… »
Антић: Нема никакве сумње да је Србија већински власник комбината Трепча

Антић: Нема никакве сумње да је Србија већински власник комбината Трепча

Нови магазин 04.02.2019
Министар рударства и енергетике Александар Антић рекао је да нема никакве сумње да је Србија већински власник рударског комбината "Трепча" и да никоме неће допустити отимање имовине, што управо одлукама покушава приштинска… »
Ивице, Ако неко покуша да те убије, да знаш да смо ми: Пацоли безобразно претио Дачићу!

Ивице, Ако неко покуша да те убије, да знаш да смо ми: Пацоли безобразно претио Дачићу!

Правда 04.02.2019
Незапамћен дипломатски скандал десио се на састанку министара спољних послова у Букурешту, када је тзв. косовски министар Беџет Пацоли српском шефу дипломатије Ивици Дачићу отворено запретио смрћу! Пацоли је, како се сазнаје… »
Пацоли претио Дачићу смрћу?!

Пацоли претио Дачићу смрћу?!

Мондо 04.02.2019
Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли је на министарском састанку у Букурешту српском шефу дипломатије Ивици Дачићу отворено запретио смрћу, пише данашњи "Курир". Фото: Тањуг/МСП/Огњен Стевановић Према наводима… »
Албанци су нервозни: Пацоли претио Дачићу смрћу на скупу у Букурешту

Албанци су нервозни: Пацоли претио Дачићу смрћу на скупу у Букурешту

Телеграф 04.02.2019
Већ сам огуглао на претње, али ово је први пут да ми неко од албанских политичара тако директно, каже Дачић. Министар спољних послова тзв. Косова Беџет Пацоли је на министарском састанку у Букурешту, првом потпредседнику Владе… »

Вести дана »