Повезане вести

Кораћева у агонији од када је чула да суботићева и даље у његовој кући чека драгојевића: Давид јој се правда! Немој ми…

Кораћева у агонији од када је чула да суботићева и даље у његовој кући чека драгојевића: Давид јој се правда! Немој ми…

Курир 04.02.2019
Давид Драгојевић и Ана Кораћ запали су у кризу од како је Станија Добројевић открила информације заљубљеном пару шта се дешава у спољном свету, па то што Александра Суботић са ћерком и даље чека бившег вереника код његове… »
Давид поручио да ће је отерати из куће, а онда се огласила Александра и оно што је рекла ће разбеснети и њега и ану

Давид поручио да ће је отерати из куће, а онда се огласила Александра и оно што је рекла ће разбеснети и њега и ану

Блиц 04.02.2019
Александра Суботић никако не може да се помири са чињеницом да је њен бивши дечко Давид Драгојевић срећан у вези са Аном Кораћ. Станија Добројевић, која се у суботу увече вратила у "Задругу", је јуче пренела Давиду и Ани да… »
Давид очајан зато што је Александра и даље код њега у кући! Ана: Реци Александи да си сада мој!

Давид очајан зато што је Александра и даље код њега у кући! Ана: Реци Александи да си сада мој!

Свет & Скандал 04.02.2019
Давид Драгојевић је излудео када је сазнао да је његова бивша девојка Александра још увек код њега у кући, он је тај поступак оштро осудио, а у томе га је подржала и Ана Кораћ, његова садашња девојка, која не може да подесе… »
Тотални хаос код Суботића! Александра се не одваја од свекрве Биље! Србољуб упутио свима јасну поруку!

Тотални хаос код Суботића! Александра се не одваја од свекрве Биље! Србољуб упутио свима јасну поруку!

Свет & Скандал 04.02.2019
Александра Суботић и даље неће да погледа истини у очи, те тако је још увек са својим дететом код Давидове мајке у кућу, и не планира да изађе одатле, док страст између Давида и Ане Кораћ сваким даном све јаче букти. Због таквог… »
Давид одлучан, зваће маму: "Отераћу Александру, нећу да трпим да ме психички малтретира"

Давид одлучан, зваће маму: "Отераћу Александру, нећу да трпим да ме психички малтретира"

Блиц 04.02.2019
Давид Драгојевић још увек не може да дође себи због вести да је Александра Суботић код његове мајке. Он не зна шта да ради и како да објасни Ани да он нема везе са тим, због чега се и Ана у једном тренутку наљутила. Давид је… »
Хаос у породици Суботић: Док је Александра очајна због Давида и Ане, њен стриц упутио жестоку поруку

Хаос у породици Суботић: Док је Александра очајна због Давида и Ане, њен стриц упутио жестоку поруку

Блиц 04.02.2019
Александра Суботић доживела је прави шок када је одмах по њеном нашпуштању "Задруге 2" Давид Драгојевић започео нову романсу са Аном Кораћ. Док њих двоје не успевају да сузбију страсти, за Александру је стриц Србољуб Суботић… »

Вести дана »