Povezane vesti

Koraćeva u agoniji od kada je čula da subotićeva i dalje u njegovoj kući čeka dragojevića: David joj se pravda! Nemoj mi…

Koraćeva u agoniji od kada je čula da subotićeva i dalje u njegovoj kući čeka dragojevića: David joj se pravda! Nemoj mi…

Kurir 04.02.2019
David Dragojević i Ana Korać zapali su u krizu od kako je Stanija Dobrojević otkrila informacije zaljubljenom paru šta se dešava u spoljnom svetu, pa to što Aleksandra Subotić sa ćerkom i dalje čeka bivšeg verenika kod njegove majke u Veterniku… »
David poručio da će je oterati iz kuće, a onda se oglasila Aleksandra i ono što je rekla će razbesneti i njega i anu

David poručio da će je oterati iz kuće, a onda se oglasila Aleksandra i ono što je rekla će razbesneti i njega i anu

Blic 04.02.2019
Aleksandra Subotić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši dečko David Dragojević srećan u vezi sa Anom Korać. Stanija Dobrojević, koja se u subotu uveče vratila u "Zadrugu", je juče prenela Davidu i Ani da Aleksandra i dalje… »
Totalni haos kod Subotića! Aleksandra se ne odvaja od svekrve Bilje! Srboljub uputio svima jasnu poruku!

Totalni haos kod Subotića! Aleksandra se ne odvaja od svekrve Bilje! Srboljub uputio svima jasnu poruku!

Svet & Skandal 04.02.2019
Aleksandra Subotić i dalje neće da pogleda istini u oči, te tako je još uvek sa svojim detetom kod Davidove majke u kuću, i ne planira da izađe odatle, dok strast između Davida i Ane Korać svakim danom sve jače bukti. Zbog takvog Aleksandrinog… »
David očajan zato što je Aleksandra i dalje kod njega u kući! Ana: Reci Aleksandi da si sada moj!

David očajan zato što je Aleksandra i dalje kod njega u kući! Ana: Reci Aleksandi da si sada moj!

Svet & Skandal 04.02.2019
David Dragojević je izludeo kada je saznao da je njegova bivša devojka Aleksandra još uvek kod njega u kući, on je taj postupak oštro osudio, a u tome ga je podržala i Ana Korać, njegova sadašnja devojka, koja ne može da podese što se Aleksandra… »
David odlučan, zvaće mamu: "Oteraću Aleksandru, neću da trpim da me psihički maltretira"

David odlučan, zvaće mamu: "Oteraću Aleksandru, neću da trpim da me psihički maltretira"

Blic 04.02.2019
David Dragojević još uvek ne može da dođe sebi zbog vesti da je Aleksandra Subotić kod njegove majke. On ne zna šta da radi i kako da objasni Ani da on nema veze sa tim, zbog čega se i Ana u jednom trenutku naljutila. David je uzeo stvari i krenuo… »
Haos u porodici Subotić: Dok je Aleksandra očajna zbog Davida i Ane, njen stric uputio žestoku poruku

Haos u porodici Subotić: Dok je Aleksandra očajna zbog Davida i Ane, njen stric uputio žestoku poruku

Blic 04.02.2019
Aleksandra Subotić doživela je pravi šok kada je odmah po njenom našpuštanju "Zadruge 2" David Dragojević započeo novu romansu sa Anom Korać. Dok njih dvoje ne uspevaju da suzbiju strasti, za Aleksandru je stric Srboljub Subotić imao jasnu… »

Vesti dana »