Повезане вести

Никола Којо: Часније је бити грађанин другог реда у страној земљи, него грађанин трећег реда у сопственој

Никола Којо: Часније је бити грађанин другог реда у страној земљи, него грађанин трећег реда у сопственој

Ноизз 04.02.2019
"Ово је задњи моменат да се спасу наше главе. Ја лично сам сигуран да уколико се деси тај страшни сценарио да протести не успеју, ја напуштам ову земљу са својом породицом, било где, било како, у било којим условима. Много је… »
Којо: Ово је последња шанса, ако протести не успеју, напуштам ову земљу! Опозицији је место у колони, а не пред грађанима…

Којо: Ово је последња шанса, ако протести не успеју, напуштам ову земљу! Опозицији је место у колони, а не пред грађанима…

Правда 04.02.2019
Глумац Никола Којо изјавио је у Новом дану да се слаже са оценом да су људи из културе заслужни што протести грађана трају већ два месеца, али истиче да суштински "позиве носе људи који у тешким временским условима одржавају… »
Којо: Ако протести не успеју можемо само у колону са Сиријцима и сви напоље одавде

Којо: Ако протести не успеју можемо само у колону са Сиријцима и сви напоље одавде

Блиц 04.02.2019
Глумац Никола Којо изјавио је данас да се слаже са оценом да су људи из културе заслужни што протести грађана трају већ два месеца, али истиче да суштински "позиве носе људи који у тешким временским условима одржавају… »
Никола Којо: Главни циљ протеста је да се Вучић повуче

Никола Којо: Главни циљ протеста је да се Вучић повуче

Нова економија 04.02.2019
Глумац Никола Којо изјавио је у Новом дану да се слаже са оценом да су људи из културе заслужни што протести грађана трају већ два месеца, али истиче да суштински "позиве носе људи који у тешким временским условима одржавају… »
Никола Којо: Ово је последња шанса, ако протести не успеју напуштам ову земљу

Никола Којо: Ово је последња шанса, ако протести не успеју напуштам ову земљу

Н1 Инфо 04.02.2019

Вести дана »