Povezane vesti

Nikola Kojo: Časnije je biti građanin drugog reda u stranoj zemlji, nego građanin trećeg reda u sopstvenoj

Nikola Kojo: Časnije je biti građanin drugog reda u stranoj zemlji, nego građanin trećeg reda u sopstvenoj

Noizz 04.02.2019
"Ovo je zadnji momenat da se spasu naše glave. Ja lično sam siguran da ukoliko se desi taj strašni scenario da protesti ne uspeju, ja napuštam ovu zemlju sa svojom porodicom, bilo gde, bilo kako, u bilo kojim uslovima. Mnogo je časnije biti građanin… »
Kojo: Ovo je poslednja šansa, ako protesti ne uspeju, napuštam ovu zemlju! Opoziciji je mesto u koloni, a ne pred građanima…

Kojo: Ovo je poslednja šansa, ako protesti ne uspeju, napuštam ovu zemlju! Opoziciji je mesto u koloni, a ne pred građanima…

Pravda 04.02.2019
Glumac Nikola Kojo izjavio je u Novom danu da se slaže sa ocenom da su ljudi iz kulture zaslužni što protesti građana traju već dva meseca, ali ističe da suštinski "pozive nose ljudi koji u teškim vremenskim uslovima održavaju temperaturu… »
Kojo: Ako protesti ne uspeju možemo samo u kolonu sa Sirijcima i svi napolje odavde

Kojo: Ako protesti ne uspeju možemo samo u kolonu sa Sirijcima i svi napolje odavde

Blic 04.02.2019
Glumac Nikola Kojo izjavio je danas da se slaže sa ocenom da su ljudi iz kulture zaslužni što protesti građana traju već dva meseca, ali ističe da suštinski "pozive nose ljudi koji u teškim vremenskim uslovima održavaju temperaturu protesta" i… »
Nikola Kojo: Glavni cilj protesta je da se Vučić povuče

Nikola Kojo: Glavni cilj protesta je da se Vučić povuče

Nova ekonomija 04.02.2019
Glumac Nikola Kojo izjavio je u Novom danu da se slaže sa ocenom da su ljudi iz kulture zaslužni što protesti građana traju već dva meseca, ali ističe da suštinski "pozive nose ljudi koji u teškim vremenskim uslovima održavaju temperaturu… »
Nikola Kojo: Ovo je poslednja šansa, ako protesti ne uspeju napuštam ovu zemlju

Nikola Kojo: Ovo je poslednja šansa, ako protesti ne uspeju napuštam ovu zemlju

N1 Info 04.02.2019

Vesti dana »