Povezane vesti
Novi detalji: Tandemu iz Dveri krivična za vešala (Video)
Večernje novosti 04.02.2019
Slobodan Glišić I maloletni N. P. na udaru zakona zbog skandaloznog performansa na protestu na Terazijama. Proverava se da li je organizator K. L. bivši član "rakovičkog klana" PROTIV pristalica Dveri Slobodana Glišića i maloletnog N. P. iz… »
Progovorio maloletnik, koji je nosio vešala: Srđan Nogo mi je rekao: Pridrži mi ovo, nosio sam 20 minuta! Nogo potvrdio: Ja…
Kurir 04.02.2019
Maloletni N. P. koji je na protestima nosio improvizovana vešala i koji je danas zajedno sa Slobodanom Glišićem (33) dao iskaz u Policijskoj upravi za grad Beograd, gde je Glišić zadržan po nalogu Višeg tužilaštva do 48 sati, rekao je na… »
Identifikovani mladići koji su nosili improvizovana vešala
Politika 04.02.2019
Popović Ivković: Identifikovani mladići pristalice SzS i Dveri. -Đurić: Vešala na Terazijama vređaju osećanja građana. Policija je identifikovala dvojicu mladića koji su nosila improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu, saznaje RTS… »
Određen pritvor nosaču vešala: Maloletni N.P. zadržan posle saslušanja
Kurir 04.02.2019
Maloletnom N.P. koji je nosio vešala na subotnjem protestu u Beogradu određenje pritvor, saznaje Kurir. On je najpre zajedno sa drugim aktivistom Dveri Slobodanom Glišićem dao izjavu u PU za Grad Beograd, a zatim je odvežen kod tužioca za… »
Pristalice Dveri saslušane u policiji: Boškov čovek priznao da je nosio vešala na Terazijama i zadržan u pritvoru…
Kurir 04.02.2019
Pristalice Dveri Boška Obradovića, koji su nosili improvizovana vešala na protestima u subotu u Beogradu, došli su u Policijsku upravu za grad Beograd, gde su dali iskaz. Posle saslušanja, Glišiću je po nalogu Višeg tužilaštva, određeno… »
Osumnjičeni za slučaj "improvizovana vešala" na saslušanju: Evo šta se dešava (foto)
Pravda 04.02.2019
Policija je identifikovala mladiće koji su nosili improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu. Reč je navodno o pristalicama pokreta Dveri. Oni se trenutno nalaze u Policijskoj upravi Beograd. Saslušan je Slobodan G. koji je navodno priznao… »
Osumnjičeni priznao da je doneo vešala na Terazije
Saslušan je Slobodan G. koji je, kako “Novosti” nezvanično saznaju, priznao da je na skup doneo vešala. POLICIJA je privela dvojicu muškaraca osumnjičenih da su tokom protesta “1 od 5 miliona” nosili vešala i oni se trenutno nalaze u… »
Policija otkrila ko je nosio vešala na Terazije
Na društvenim mrežama se prethodnih dana spekulisalo ko su ljudi koji su nosili vešala, ali prema informacijama iz istrage, ispostavilo se da te pretpostavke nisu tačne. POLICIJA je identifikovala dvojicu ljudi koji su nosili vešala tokom protesta "1… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 0 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka Dejanović sa direktorima škola razgovarala o mogućnostima za nastavak rada
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp najavljuje carine za EU dok Meksiko, Kanada i Kina uzvraćaju udarac
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih